logo

‘En modern ve en büyük üniversite hastanesiyiz’

BAĞCILAR MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ GAZİ YİĞİTBAŞI GAZETE BAĞCILAR’IN SORULARINI YANITLADI..

En modern ve en büyük üniversite hastanesiyiz

Türkiye’nin en büyük özel-üniversite hastane kompleksi Medipol Üniversitesi Hastanesi Gazi Yiğitbaşı ‘60’a yakın branşta en modern şartalarda hizmet veriyoruz” dedi.

 

BAŞLARKEN

Bağcılar’dan geçerken gözünüze çarpıyordur. ‘Medipol Üniversitesi Hastanesi’ne gider tabelası, otobanın yanında devası hastane binası, şehrin çeşitli bilbordlarında dev reklam afişleri ve herkesin kulaktan kulağa ‘sigortalılara ücretsiz bakıyorlar’ söylemleri…

Bahsettiğimiz yer Bağcılar’da yeni hizmete giren Medipol Üniversite Hastanesi’ Tutulan boynumun tedavisi için telefonla randevuyu aldım ve hastanenin hizmetini ve hastalarına karşı ilgi ve alakasını test ettim. Sonuç beklenilenin de üstünde: Güleryüzlü bir karşılama ve uzman hekimlerin sonuç odaklı tedavi yöntemleri. Birkaç gün sonrada telefonla aranak ‘memnun kaldınız mı’ sorusu ile hizmet sonrası da müşteri memnuniyetini sürdürüyorlar. Böylesine büyük bir hastane Bağcılar’da bir ilk.

 

Kaç branşta hizmet veriyorsunuz?

Medipol Üniversitesi Hastanesi Türkiye’nin en modern, en kaliteli, fiziki, teknik cihaz farkına sahip bir hastane olarak hizmet veriyoruz. Özel hastane katagorisinde en büyüğüz ve yaklaşık 60’a yakın branş’ta hizmet veriyoruz.

Bir üniversite hastanesisiniz değil mi?

Evet bir üniversite hastanesiyiz, Bağcılar’da vatandaşımızın hemen yanıbaşında 60’a yakın branş’ta hizmet veren en modern şartlara sahip bir üniversite hastanesi. Böyle bir hastane hemen hemen Türkiye’de yok, sadece Bağcılar’da var.

Gazi Hocam kaç çalışanınız var?

500-600 civarında çalışanımız var, bu 1500’lü rakamlara kadar çıkacak. Zaman içerisinde görülecek ki, Türkiye’nin en kaliteli sağlık çalışanları burada istihidam edilecek. Yavaş yavaş bu hizmeti veriyoruz. Hocam biz kaynağını doğrulatamadığımız için haber yapmadık ama lise mezunu eleman aranıyor diye haber yapıldı, yine soruyorum:

Şuan için bir personel ihtiyacınız var mı?Varsa hangi branşlarda alım sözkonusu olacak?

Şu aşamada lise mezunu pozisyonunda olupta bize müracat edenler çok fazla. Biz şuana kadar 2005 kişi ile iş görüşmesi yaptık. Lise mezunu düzeyinde olupta iş talebinde bulunan çok fazla sayıda insan var. Onları bekletiyoruz. Böyle bir ilan beklentiyi artırır ve bizde buna biz cevap veremeyiz. Şu aşamada lise mezunu personel ihtiyacımız yok.

Peki hocam hangi branşlarda istihdamınız sözkonusu?

Hemşire’ye çok ihtiyacımız var, diğer yardımcı sağlık personellerinin bazılarına ihtiyacımız var, hekim kadrosun’da ihtiyacımız var, bölümlerimiz daha da şekillendikçe ihtiyaçlarımız da artıyor. Ama sağlık alanında nitelikli deneyimli çalışmış arkadaşlarımıza öncelik tanıyoruz. Lisede hemşirelik bölümünü bitirmiş kişilere kapımız daima açık, Yaklaşık iki aydır hizmet veriyoruz ve bütün branşlarda hizmet veriyoruz. Bu vesile ile personel ihtiyacımız uzun vadede olacaktır.

TÜM BRANŞLARDA SGK İLE ANLAŞMALIYIZ

Hocam neden böylesine özel ve büyük bir üniversite hastanesini Bağcılar’da kurdunuz?

Bir defa çok büyük bir nüfus, ana ulaşım arterlerine yakın büyük çaplı bir hastane bu bölgede yok. Şuan da belki ilk başlarda SGK’dan fark ücreti alınmadı ve almıyoruz da. Ama neticede özel hastane kimliğine sahip olduğumüz içinözel hastanelere tanınan farkı, hastanemiz içinde yavaş yavaş uygulamaya sokacağız. Bizi diğer hastanelerden ayıran en önemli özellik ise SGK ile anlaşmamız, bütün branşlarda mutlaka devam edecek.

Diğer özel hastanelerde 3 branşta anlaşma var ya da puan ile ücretlidir. Bizde böyle birşey yok. Önümüzdeki aylarda özel hastanelere tanınan farklar, bazı branşlarda bizden de alınabilir.

Fakat önemli olan şey şudur bütün branşlarda SGK hastasına bakılmaya devam edilecek.

Hastanenizdeki tıbbı bilimlerinizin başlıcalarını sıralayabilir misiniz?

  • Çoklu Organ Nakli Merkezi, 8Kemik İliği Transplantasyonu,
  • Nükleer Tıp Merkezi,
  • Radyasyon Onkolojisi,
  • Çocuk ve Dahili Bölümlerindeki Tüm Yan Branşlar,
  • Kalp Damar Cerrahisi,
  • Ortopedi ve Travmatoloji,
  • Göz Hastalıkları ve Cerrahisi,
  • Tüp Bebek Merkezi 8Ağız, Diş, Çene Hastalıkları ve Cerrahisi,
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum,
  • Laboratuvar (Biyokimya, Mikrobiyoloji ve Patoloji) Uluslararası alanda başarıları kabul görmüş dünya markalarından oluşan ve alanında saygın bir referans hastane kompleksi olabilmek için tüm tıbbi cihaz yatırımları özenle yapılmış olan görüntüleme merkezidir.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim, www.gazetebacilar.com’u ve sizi yakinen takip ediyorum; Volkan Bey sizinle tanıştığıma da memnun oldum.

 

Sayılarla Medipol Mega Hastaneler Kompleksi…

  • 150 milyon dolarlık sağlık yatırımı 84’lü hastane kompleksi (Genel Hastane, Onkoloji Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi, Diş Hastanesi) 8470 yatak kapasitesi 8133 yataklı yoğun bakım ünitesi
  • Genel Yoğun Bakım: 32 8Koroner Yoğun Bakım: 22 8KVC Yoğun Bakım: 26
  • Yenidoğan Yoğun Bakım:53
  • Türkiye’deki en fazla branş sayısı: 60
  • 260poliklinik odası 825 ameliyat salonu
  • 100 bin m²’lik kapalı alanı 815 bin m²’lik bahçe alanı
  • 826 bin m²’lik 5 katlı otoparkı
  • 1.500 kişilik istihdam kapasitesi (ilk yılın sonunda)

Güçlü kapasite…

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, 470 yatak kapasitesi,

133 Yoğun Bakım Ünitesi (Genel: 32, Koroner: 22, KVC: 26, Yenidoğan Yoğun Bakım: 53) ile tamamı akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı ve teknolojisiyle hizmete giriyor.

Türkiye’nin en fazla branş sayısına sahip özel sağlık yatırımı olan kompleks, 246 poliklinik odasıyla tüm branşlarda hasta odaklı bir şekilde, üstün hizmet anlayışıyla hizmet veriyor.

Ayrıca aynı anda 25 ameliyathanesinde operasyon yapılabilecek kapasitede, ileri teknolojiyle yapılandırılmıştır.

 

Büyük sağlık yatırımı…

Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, 150 milyon dolarlık büyük sağlık yatırımıyla dikkatleri üzerine çekmekte, son teknolojisiyle Türkiye’nin ilk en iyi tıbbi donanımına sahip özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır

 

'En modern ve en büyük üniversite hastanesiyiz' , 7.8 out of 10 based on 5 ratings

Etiketler: » » » »
Share
15029 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ