logo

İyi Parti’de fark yaratan aday Özdemir Polat

“Seçim Bölgemde Sıkmadığım El Bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“Seçim Bölgemde Sıkmadığım El Bırakmayacağım” sloganıyla sahalara inen İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına önce Tahtakale ardından Bakırköy’de devam etti. Ziyaretleri sırasında ilçe başkanlıkları ve yöre halkı ile yakından ilgilenen Özdemir Polat ve diğer vekil adayları yaptığı çalışmalar ile, “İYİ Parti Gümbür Gümbür Geliyor” dedirtti. İSTANBUL- İYİ Parti 3.Bölge Milletvekili Adayı Özdemir Polat seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstanbul 3.Bölge’de bulunan tüm ilçeleri seçim tarihine kadar ziyaret etme hedefinde olan Polat, önceki gün Tahtakale ve Bakırköy’de seçim çalışmalarına devam etti. İlk olarak Tahtakale’de çeşitli temaslarda bulunan Polat, Tahtakale İlçe Başkanı Serkan Yalım ve ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek ülke siyasetine dair değerlendirmelerde bulundu. Polat, konuşmasında, “İYİ Parti Türkiye’ye umut oldu” ifadelerini kullandı. Polat ardından tahtakale esnafı ile bir araya gelerek İYİ Parti’ye destek istedi.

‘BU UMUDA DESTEK VERİN’

Ziyaret esnasında vatandaşların özellikle ekonomik sıkıntılara yönelik sorunlarını dinleyen ve cevaplayan Polat, “Ekonominin kötüye gittiğini en iyi bilen ve yaşayan sizlere ekonomi şöyledir-böyledir demeye gerek yok sanırım. Bunun da tek sorumlusu ülkenin yönetimidir. İşte bu yanlış ve kötü gidiş İYİ partiyi doğurmuştur. Ve şunu samimiyetle söylüyorum ki, Türkiye’nin huzuru, barışı, kardeşliği ve ekonomik refahı için Meral Akşener’in liderliğinde kurulan İYİ parti artık umut olmuştur. Sizlerde bu umuda destek verin” dedi Çalışmalar kapsamında Bakırköy’de de çeşitli temaslarda bulunan Özdemir Polat ve diğer vekil adayları Prof. Dr. Kürşat Özen, Meryem Tanrıverdi Göktaş ve Meliha Apaydın, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper İnanç ve ilçe yöneticileri ile beraber ilçe de faaliyet gösteren derneklere ziyarette bulundu. Daha sonra Bakırköy esnafını ziyaret eden Polat ve beraberindekiler, Özgürlük Meydanı’nda seçim çalışması yürüten stant görevlilerine de ziyaret gerçekleştirerek tüm partilere başarılar diledi.

DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ’

İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı ziyaretinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Polat, “Bildiğiniz gibi seçime çok kısa bir süre kaldı. Bu kısa zaman dilimi içinde bizler de kendimizi en iyi şekilde tanıtarak halkımızdan oy isteyeceğiz. Ben, inanıyorum ki İYİ Parti, dayatılan bu baskın seçimden 24 Haziran’da zaferle çıkacaktır. 30 Mayıs tarihinde Ankara’da Sayın Meral Akşener seçim beyannamemizi kamuoyu ile paylaştı. Bizler de Ankara’da kendisinin yanındaydık. Dur durak bilmeyen, bir kadın olarak her şeye rağmen korkusuzca mücadele eden bir genel başkana sahibiz. O bu kadar çalışıyor ise bizler ondan daha fazla çalışmalıyız” dedi.

TÜKD’YE ZİYARET

Ardından Türk Üniversiteler Kadınlar Derneği (TÜKD) Bakırköy Şubesi’ni ziyaret eden Polat ve beraberindekiler partiye üye olmak isteyen dernek üyelerinden bazılarına parti rozeti taktı. Özdemir Polat burada yaptığı konuşmasında kadınlar çalışmlarını hayranlıkla takip ettiğini söyleyerek, çalışmalarında başarılar diledi. GAZETE BAĞCILAR

İYİ Parti 3. Bölge Milletvekili adayı Özdemir Polat’ın internet adresine ulaşmak için lütfen tıklayınız… 

 

Etiketler: »
Share
2269 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ