logo

Kilisli öğrenciler Bağcılar’a geliyor…

Kilis’te eğitim gördükleri okulda başarılı ancak maddi durumlarının yetersizliğinden dolayı İstanbul’u göremeyen 13-16 yaş arasındaki 50 öğrenci Kilis Emniyet Müdürlüğü ve Bağcılar Sarıçamlar Turizm işbirliği ile 17-19 mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Turu’nda İstanbul’u ve ilçelerini gezecek.

Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Klis Emniyet’i ve Sarıçamlar Turizm İşbirliği ile gerçekleşecek olan projeyle, öğrenciler hayatlarında ilk defa İstanbul’u görme ve gezme imkanını bulacaklar.
Öte yandan mısafir öğrenciler Bağcılar’a da gelerek Bağcılar’ın nostajik bahçelerini, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ni ve Bilgi Evleri’ni de gezme fısratı bulacaklar.

Sarıçamlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Sarıçam


BAĞCILAR’I DA GEZECEKLER
Sarıçamlar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Sarıçam Gazete Bağcılar’a yaptığı açıklamada şunları söyledi: İlçemizin kültür ve turizm alanında da gelişmesini, tanıtılmasını, bölgemize katma değer yaratılmasını kendisine misyon edinen acentamız, ayrıca diğer acentaların da programların da Bağcılar’ a yer vermelerine öncülük etmeyi planlamaktadır. Bu kapsamda Kilis ve ilçelerinde oturan, öğrenim gördükleri okullarda başarılı ancak maddi durumlarının yetersiz olmasından dolayı bu imkanlardan yararlanamayan 13-16 yaş arası öğrenciler (50 kişi), öğretmenler (4 kişi) ve emniyet mensubundan oluşan (5 kişi) misafirler katılacak. Bir anlamda sosyal sorumluluk projesi de olan turumuz ile öğrenciler hayatlarında ilk defa İstanbul’u görme ve gezme imkanını bulacaklardır. İlçemizin ilk ve öncü seyahat acentası olan Sarıçamlar Turizm yönetiminin aldığı karar ile, programın 1. gününe ilçemiz Bağcılar’da dahil edilmiş, ayrıca öğle yemeği de ilçemizin önde gelen işletmelerinden “Nalia Restaurant” olarak tercih edilmiştir.Öte yandan mısafir öğrencilerimiz Bağcılar da ilçemizin nostajik bahçelerini, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ni ve Bilgi Evleri’ni de gezme fısratı bulacaklar.” dedi.
HABER: VOLKAN ÇELİKTÜRK

Etiketler: » » »
Share
14630 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ