logo

Bağcılar MHP kahvaltıda buluştu

Bağcılar MHP İlçe Teşkilatı önceki gün MHP Göztepe Mahalle Teşkilatı’nın Elbeyliler Derneği’nde düzenlemiş olduğu kahvaltı da biraraya geldiler.

Kahvaltıda konuşma yapan Bağcılar MHP İlçe Başkanı Ali Erdemir yaptığı açıklamada “Öncelikle olarak burada bizimle olduğunuz için ve geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. MHP Göztepe Teşikaltımızın düzenlemiş olduğu bu kahvaltıda birkez daha birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Hepinize tekrardan hoşgeldiniz diyor ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

MHP Bağcılar İlçe Başkanı Ali Erdemir, “Yerel seçimin startını Göztepe’den veriyoruz.  Son günlerde teröre verilen tavizlerin hesabını inanıyorum ki halkımız seçimlerde cevabını verecektir. Bizler Bağcılar’ı yönetmeye talibiz: İyi ve güzel bir Bağcılar hepimizin hakkı. Ben ve teşkilatım önümüzdeki yerel seçimlerde çok yoğun bir şekilde çalışarak Bağcılar Belediyesi’ni MHP’nin saflarına inşallah katacağız. Bu konuda bizi seven, bizi destekleyen tüm ülküdaşlarımıza ve halkımıza birkez daha teşekkür ediyor ve desteklerini beklediklerimi ifade etmek istiyorum.

Kahvaltıya Bağcılar’ın yerel basınından Gazete Bağcılar’ın imtiyaz sahibi Volkan Çeliktürk, Güneşli Gazetesi ve Bağcılar Gazetesi’nin sahibi Mithat Sayar, İstanbul 3. bölge Başkanı Gökhan Yiğit, Ordu Alakentliler Dernek Başkanı Mehmet Polat, Tokat Zile Baldacılar Dernek Başkanı Hasan Uyar, Küçükyalılar Dernek Başkanı Cemil Başağa, İstanbul Ülkü Ocakları Eski Başkanı Erdem Karakoç,   Bağcılar Ocak Başkanı Aziz Engin, Bağcılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erdemir, Göztepe Mahalle Muhtarı Mehmet Küpcük,  Feyzullah Yılmaz, İdris Kandemir’de ve MHP teşkilatı katıldı.

 

MHP Göztepe İlçe Teşkilatı adına konuşma yapan Serdar Teke’de değerli katkılarından dolayı tüm mısafirlere teşekkürlerini söyledi.

Etiketler:
Share
5438 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ