logo

Bağcılar Saadet Partisi kahvaltıda buluştu…

Bağcılar Saadet Partisi önceki gün İlçe Teşkilat’ında basın kahvaltısıyla bir raya geldi. Kahvaltıya Genel İdare Kurulu üyisve 20.dönem Çorum milletvekili Zülfikar Gazi, Bağcılar’daki dernekler ve muhtarlarla birlikte Gazete Bağcılar ve www.gazetebagcilar.com.tr’da katıldı.

 

Kahvaltıda konuşma yapan Bağcılar Saadet Partisi İlçe Başkanı Beşir İstemi Bağcılar’da yaşanan sorunlara değinerek çözüm önerilerini sıraladı.

Beşir İstemi  geçen günlerde Kars Digor’a gittiğini bölge halkı tarafından büyük ilgi ve sempatiyle karşılandığını belirterek ” Kars’ta çok saygılı insanlar var. İlla yemeğimizi yiyin diyerek mısafirperverlikteki samimiyetleri gönlümüzü feth etti. Orada bir muhtar şunu söyledi ilçenizi kurun yer hazır kirada da almayacağım. Kars’ta hayvancılık bitmiş tarım bitmiş” diyerek bölgedeki halkın sorunlarını anlattı.

PEKİ SAADET PARTİSİ BAĞCILAR İLÇE BAŞKANI BEŞİR İSTEMİ BAĞCILAR’DAKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN NE DEDİ?

SAADET PARTİSİ BAĞCILAR İLÇE TEŞKİLATI YEREL SEÇİMLERDE NASIL BİR STRATEJİ İZLEYECEK?

HEPSİ VE DAHA FAZLASI ‘GAZETE BAĞCILAR’IN YENİ SAYISINDA…

 

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Share
2584 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ