logo

Bağcılar’da Tablet Bilgisayar heyecanı

Haber:Bilal Çığrım 

FOTOĞRAFLAR: GAZETE BAĞCILAR

 

Kamuoyunda ‘’Fatih Projesi’’ olarak bilinen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen okullarda tablet bilgisayar uygulamasının Bağcılar’daki ilk ayağı Bağcılar Dr.Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesi oldu.

FATİH projesi kapsamında gerçekleşen okullarda tablet bilgisayar uygulamasının Bağcılar’daki ilk ayağı olan Dr. Kemal Naci Ekşi Anadolu Lisesinde öğrencilere bilgisayarlarını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu verdi.

Okulun 9.sınıflarına bilgisayarlarını veren Mutlu, bunların verimli değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Tabletin verimli kullanılması konusunda düşüncelerini öğrencilere aktaran Vali Mutlu şu sözleri söyledi: ‘’Sürat çağındayız ,bilgiye ulaşım çok önemli. Dersi işlerken meteryal zenginliği içerisinde olmanız çok önemli. Bu kavrama ve algılama yeteneği itibari ile öğrencilerin derslerini daha zevkle takip edip bilgileri daha iyi öğrenebilmeleri için büyük avantaj sağlayacak.’’

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ve Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır’ında katıldığı ve destekledikleri proje öğrencilerin yoğun ilgisini de gördü. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’da öğrencilere bilgisayarlarını takdim ederek öğrencilere başarılar diledi. Öte yandan Kitap taşıma zorunluluğundan kurtulduklarını söyleyen öğrencilerin gözlerindeki heyecan görülmeye değerdi.

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır


Etiketler: » »
Share
4668 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ