logo

Umut Veli Develi ‘Biz bir okuluz; öğrencimizi kutluyoruz’ FOTO GALERİ

Yaşam Gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni ve kurucularından Umut Veli Develi Gazete Bağcılar’ı inceleyerek tebrik etti. Develi, Gazete Bağcılar ile ilgili eleştirilerini ve önerilerini de Gazete Bağcılar’ın yayın yönetmeni Volkan Çeliktürk ile paylaştı.

Gazete Bağcılar’ı haber ve mizanpaj kalitesi açısından çok başarılı bulduğunu söyleyen Umut Veli Develi,  “Bağcılar’da zaten medyanın içinde yer alan kişilerin gazete ile okuyucularıyla buluşması başarının bir göstergesidir” dedi. www.gazetebagcilar.com.tr gibi güçlü bir haber sitelerini gazete ile desteklemeleri medya çeşitliliği açısından önemlidir. Ben istiyorum ki İstanbul’da yerel basının sayısı artsın ve yerel basın güçlensin. Yerel basında çok seslilik tatlı rekabet çok önemlidir. Bizim Yaşam Gazetesi’nden ayrılan arkadaşlarımız gazete çıkardıkları zaman biz hertürlü lojistik ve deneyimlerimizi paylaşmışızdır. Başarılı olanları alkışlamışzdır ve gurur duymuşuzdur.

Umut Veli Develi yaptığı açıklamada “Volkan Çeliktürk’ü biz yetişitirdik; o bizim öğrencimiz ” dedi.  Develi   “Volkan Çeliktürk benim yanıma geldiğinde öğrenciydi, bizim biryandan dizgi işini yapıyordu biryandan da Bağcılar muhabirimizdi; yıl 1999’du. Kendisi başarılı bir kardeşimdir zaten buradan çıkarakta Ortadoğu Gazetesi, Birgün, Yeniçağ, Akşam Grubu, Güneş Gazetesi gibi birçok ulusal basında calışma yeteneğini gösterdi. Kendisi çocukluktan gazetecidir sonradan bu işi yapim gibi bir derdi olmadı, onun içinde Yaşam Gazetesi gibi bir okuldan, ekolden geldi ve  bundan da gurur duyuyoruz” dedi.

Öte yandan Yaşam Gazetesi’nin Yayın Yönetmeni Umut Veli Develi Volkan Çeliktürk’ün vefalı bir gazeteci olduğunu da söyleyerek “Gazetemizin sahibi Celal Karaalioğlu’nu da bizi de hiçbir zaman yalnız birakmadı Biz Yaşam Gazetesi olarak burada bir okuluz; Volkan kardeşim gibi çok sevdiğimiz nice öğrencileri burada yetiştirdik. Volkan kardeşim gibi vefalı çalışma arkadaşlarımızla da her zaman çalışmayı isterim. Gazeteci AdEm Kaya ile çıkardıkları gazeteyi gördüm ve çok beğendim. Başarılı bir gazete olmuş. Yapması gerekenleri eksikleri elbette onunla paylaştım hayırlı olsun” dedi.

 

Gazete Bağcılar’ın Yayın Yönetmeni Volkan Çeliktürk’te “1999 yılında Bağcılar Ticaret Lisesi’nde 2. sınıf öğrencisiyken Yaşam Gazetesi’nin personel ilanı ile iş başvurusunda bulunduğunu söyleyerek ” O dönemde öğrenciydim. Okul çıkışları gazeteye gidiyordum ve haberleri dizgi ediyordum,  kendimi Yaşam gibi bir okulun içinde bulmaktan keyif alıyordum. Bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Umut Veli Develi ve Celal Karaalioğlu abilerime yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Umut Veli Develi 'Biz bir okuluz; öğrencimizi kutluyoruz' FOTO GALERİ, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Share
2980 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ