logo

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz Kutlu olsun..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüz kutlu olsun..

Bağcılar’da 4 yıldır tarafsız ve ilkeli yayıncılığını sürdüren Gazete Bağcılar ailesi olarak tüm Gazeteci arkadaşlarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz.

Demokrasinin vazgeçilmesi olan gazetecilik mesleği gerek topluma aktarılan sorunların çözümünde, gerekse önerileriyle toplumun mekanizmasının daha sağlıklı işlemesine yardımcı olan önemli bir meslek olarak bugün varlığını sürdürmektedir.

Yayın yaptığımız Bağcılar’da toplumsal değerlere saygı gösteren, hukukun evrensel standartlarından sapmayarak icra ettiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan biz gazeteciler, her etkinlikleri yapılan çalışmaları halka duyurarak aynı zamanda bulunduğumuz bölgenin kalkınmasına da vesile olmuştur.

Demokratik yönetimin temel unsurlarından biri olan basının, toplumun çoğulcu ve katılımcı yönde gelişmesine katkıları çok önemlidir.

Halkın içinde ve günlük hayatın tüm yönlerini birebir görerek, yaşayarak geniş kitlelere aktaran yerel basın mensuplarımız, toplumun aynası vazifesini de görüyorlar.

Kamu görevi sırasında çok zor şartlar altında büyük bir özveriyle haber peşinde koşan değerli basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü gönülden kutluyor, çalışmalarında başarılar dileriz.

GAZETE BAĞCILAR

Etiketler: »
Share
2048 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ