logo

11. Gençlik Şurası büyük ilgi gördü

Haber:BİLAL ÇIĞRIM-GAZETE BAĞCILAR

Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenledikleri 11.Gençlik Şurası geçlerin büyük ilgisini gördü.

 

Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün gençler için düzenledikleri ve gençlerin daha öz güvenli, daha başarılı ve girişimci bir yapıya sahip olmalarını sağlayan gençlik şurasının 11.’si düzenlendi. Şura’da gençler işsizlik, kariyer planlaması, eğitim sorunları ve bu sorunlara getirdikleri çözüm önerilerini konuşup tartıştılar. Şura’ya Bağcılar da bulunan birçok Lise ve İlköğretim okulunda okumakta olan öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz’ında konuşma yaptığı şura eğlenceli anlara da sahne oldu. Mustafa Yılmaz yaptığı konuşmada ‘’Gençler bizim en önemli değerlerimizdir, bize düşen bu değerlere sahip çıkmak ve korumaktır. Zira unutulmamalıdır ki geleceğine sahip çıkan bir ülke her türlü felakete göğüs gelebilecek bir ülkedir’’ dedi.

Şura sonunda sunum yapan ve konuşmacı olan öğrencilere ödülleri verildi. Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘ne teşekkür eden öğrenciler Gençlik Şuralarının hep olması gerektiğini ve gençlere önem verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

 

 

 YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

 

11. Gençlik Şurası büyük ilgi gördü, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Etiketler:
Share
3730 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ