logo

Hüseyin Özkahraman CHP’den adaylığını açıkladı

Dişhekimi Dr. Hüseyin Özkahraman CHP 3. Bölge Milletvekiliği aday adaylığı öncesinde gazetecilerle tanışma kahvaltısında buluştu. 


 

CHP İstanbul 3. Bölge aday adaylığı’na önümüzdeki cumartesi günü resmen parti merkezine giderek başvuracak olan Dr. Hüseyin Özkahraman öncesinde 3. bölgede yayım yapan yerel gazetecilerle tanışma kahvaltısında buluştu. Kahraman yaptığı açıklamada şunları söyledi “Değerli gazeteciler. Ocak ayının bu kış gününde sizinle kahvaltıda buluştuk. Bugün Gazeteci Metin Göktepe’nin ölüm yıldönümü. Ülkem adına sizin adınıza sevgili kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mesleğim diş doktorluğu. Bir yandan hekimlik bir yandan da siyaset yapıyorum. Siyaset içinde var olmak benim yaşam alanım. Üniversite yıllarından itibaren siyasetle iç içeyim. Birçok Halkevi’nde başkanlıklar yaptım. Halkevleri’nin Marmara Başkanlığını yaptım ve merkez yürütme kurulunda yer aldım. Biliyorum ki örgütten çok aday olacak. Tahminime göre 300 kişilik bir başvuru olacak. İstiyorum ki örgütten gelen biri Meclis’e gitsin. Onlar da bizim arkadaşlarımız ve desteğimiz onlara tam. Ben örgütten gelen bir insanım. 13 yaşında sokakta kavga ile başladım. Hep sivil toplum örgütlerinin içinde yer aldım. Ben ve ailem hep CHP siyasetinin içinde olduk ve siyasete hep bir şeyler kattık. Halkıma hizmet için, adalet için ve güzel bir yarın için CHP İstanbul 3. bölge milletvekili aday adayıyım. Hepinizin desteklerini bekliyor saygı ve selamlarımı iletiyorum. Hüseyin Özkahraman cumartesi günü resmen adaylığını açıklıyor .

CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı Dr. Hüseyin Özkahraman, İstanbul Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.

Özkahraman resmi başvuru için cumartesi günü saat 14.00’te ilçe binasında basın toplantısı düzenleyecek. Özkahraman, iki gün önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmiş ve aday adaylığı sürecine ilişkin konuşmuştu. GAZETE BAĞCILAR/VOLKAN ÇELİKTÜRK

Etiketler: » » » » »
Share
7441 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ