logo

AK Parti ve MHP Bağcılar İlçe Başkanları Bir Araya Geldiler

Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve beraberindeki heyet, Milliyetçi Haraket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil’i ziyaret etti.

AK Parti ve MHP’nin Bağcılar’da Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı kapsamında, iki parti ilçe başkanının bir araya gelerek, yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceklerine dair istişare ve değerlendirmede bulundular.  Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, Cumhur İttifakı ruhunun vurgulandığı ziyarette; AK Parti Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı’nın belediye başkanı olması için yapılacak çalışmalar için güç birliği kararı alındı.

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP’li partililerinde hazır olduğu görüşme sıcak bir ortamda gerçekleşti. MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, 15 Temmuz hain darbe girişimi üzerinde bir konuşma gerçekleştirerek ” Bu ülkenin bekası için biz elimizden geleni, hatta elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Çünkü vatan kavramı bizim açımızdan çok önde geliyor. Bu vatan için 15 Temmuz ile başlayan birlikteliğimiz noktasında, Cumhur İttifakı kapsamında üzerimize düşeni yapacak ve Bağcılar’da Cumhur İttifakı’nın adayı için arkadaşlarımla birlikte sizinle birlikte gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu.  Yeşil, “AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk’e ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk de, sıcak ve nazik karşılamadan dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayarak şöyle konuştu ” 15 Temmuz hain darbe girişiminde bu millet gereken karşılığı verdi ve birlikte verilen bu cevap, bizlerin tabanında da bir beraberlik oluşturdu. Türkiye’nin geleceği, istikbali açısından, daha güzel günlerin yaşanması için Cumhur İttifakı’nın önemi büyük. Bizler de bu kapsamda; 31 Mart gününe kadar sizlerle birlikte elimizden geleni yapacak ve beraber Bağcılar’da zafere ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Görüşmede AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, MHP Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil’e bir tablo hediye etti.

 

 

 

 

 

Etiketler: » » »
Share
6045 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ