logo

Bağcılar Müftülüğü: Gelin Bu Bayram Bir Yetimin Sevinci ile Sevinelim

Türkiye Diyanet Vakfı Bağcılar şubesi ve Bağcılar müftülüğü Ramazan bayramı vesilesiyle din görevlileri ve Kuran Kursu öğreticilerinin öncülüğünde 300 yetim çocuğumuza bayram sevinci yaşatmaya hazırlanıyor.

Salgın günlerinde ve Ramazan ayı boyunca hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla muhtaç ailelere yönelik olarak yaptığı çalışmalarla vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için çalışan ve böylece hayır dua alan Bağcılar müftülüğünde görev yapmakta olan din görevlileri ve kuran kursu öğreticileri şimdide T.D.V Bağcılar şubesi kanalıyla yetim çocuklarımızı bayram öncesi sevindirmeye hazırlanıyor.

BAĞCILAR MÜFTÜSÜ CELAL BÜYÜK’TEN VATANDAŞLARA ANLAMLI ÇAĞRI

Bu çerçevede tespit edilecek olan yaklaşık 300 yetim çocuğumuza ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Bağcılar müftüsü ve aynı zamanda T.D.V Bağcılar şube başkanı Celal BÜYÜK bu hayırlı çalışmada yer almak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak şöyle dedi: “ Din görevlilerimiz ve Kuran Kursu öğreticilerimiz salgının başladığı günden bu yana öncelikli olarak Kaymakamlık bünyesinde kurulan Vefa destek grubunda aktif görev almak suretiyle milletimizin yanında ve hizmetinde olmaya çalışmış hayırsever vatandaşlarımızla muhtaç aileleri bir araya getirerek muhtaç ailelerimizin ihtiyaçlarının karşılanması hususunda sahada aktif rol almıştır. Bu çerçevede yaklaşmakta olan Bayram sebebiyle bize emanet olan yetimlerimizin de bayram sevincini yaşamaları için “ Yetimin Sevinci Şifa Olsun Kalplerimize “ diyerek bu bayram yetim çocuklarımızı giydirmek suretiyle bayram sevincine ortak olmayı düşündük. Bu çalışmamızla yetimler konusunda toplumumuzda bir farkındalık oluşturmak ve aynı zamanda yetimlerimizin yalnız ve çaresiz olmadıklarını kendilerine hissettirmek ve kendi çocuklarımızın bayram sevincini yaşadıkları gibi yetimlerimizin de bayram sevincini yaşamalarına katkı sağlamayı amaçladık. “ dedi.

NEREYE BAŞVURACAKLAR?

Başlatılan bu çalışmaya öncelikle din görevlilerimiz ve Kuran Kursu öğreticilerimizin birer yetimi sevindirmek suretiyle bu projeye öncülük ettiklerini de söyleyen müftü BÜYÜK bu çalışmada yer almak isteyen hayırsever vatandaşlarımızı da bu hayırlı hizmete ortak olmaya devam etti. T.D.V Bağcılar şubesinin başlatmış olduğu yetim sevindirme çalışmasına destek olmak isteyen vatandaşlarımız müftülüğümüze veya kendilerine en yakın cami görevlilerine veya Kuran kursu öğreticilerine müracaat edebilecekler.

GAZETE BAĞCILAR/HABER MERKEZİ

Etiketler: » » »
Share
10184 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ