logo

Afrin Operasyonu

Dünya lideri Başkomutanımız Erdoğan çizgisinde ve liderliğinde milli birlik ve beraberlik mücadelemizin en çetin günlerinden geçiyoruz. Bugünlerin vuku bulacağı AK Parti kurulduğundan bu yana belliydi aslında… ‘One minute’ çıkışıyla milletimiz akın akın sokaklara inmiş ve Davos’ta İsrail üzerinden tüm dünyaya mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşku ile karşılamıştı. O ‘one minute’ çıkışının arka planını bu aziz millet o gün sezmişti.

MÜCADELEYE DEVAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni dünya düzenine karşı çıkacağını ve yeni bir mücadele başlattığının mesajını almıştı. Ama PKK ama FETÖ ve bunları koordine eden dış ülkelerle hunharca bir mücadelenin işaret fişeği olduğunu biliyordu.

Güzel düşünen ve İslam dünyası adına kuvvetli adımlar bekleyen halk, her şartta Erdoğan’ı yalnız bırakmadı. Osmanlı’nın DNA’sından gelen imanı kuvvetli olan bu aziz millet, bugünlerin olacağını ve tam bağımsızlık için ‘Erdoğan’ın seçilmiş bir lider olduğunun farkındaydı’. Cumhurbaşkanını halkının gözünden düşürmek için her tür oyun tezgahlandı ama tutmadı. Bu aziz millet o kadar inanmıştı ki ümmet-i Muhammed için bir cihan harbi olacağını o günleri yani bugünü sabırla bekledi.

YENİ DÜNYA NİZAMI

Yeni dünya nizamında Türkiye topraklarının olmaması ve milyonlarca Müslüman katliamının gerçekleşeceğini biliyordu ve 11 Eylül’den bu yana Ortadoğu ve diğer Asya ve Afrika ülkelerinde akan kanla birlikte adım adım Suriye topraklarına gidileceği seziliyordu ve hatta 2010 yıllarından bu yana defaatle gündeme getiriliyordu.

MÜSLÜMAN TOPRAKLARI

Bunun anlamı şu idi.. Müslüman coğrafyada adaleti ve huzuru getirerek bunun şükrünü Şam’da eda edeceğiz. Her ne kadar başlayan Afrin operasyonu sınır tehdidi olarak konuşulsa da, gerek ülkemizin gerek Suriye’nin ve tüm Müslüman topraklarının bağımsızlığı ve huzuru için yegane olmazsa olmaz ve zorunlu bir başlangıçtır. Bugün milli hareketle Afrin operasyonunu destekleyenler dışında ABD ve diğer ülkelerin arka arkaya Afrin operasyonuna yönelik garip çıkışlarla ve içimizdeki TRUVA ATLARININ operasyonu kabullenmemesi, reddetmesi ve TSK’yı yıpratmaya yönelik yalan haberlerle bunu görebilmeniz mümkün.

Bu operasyona karşı çıkan herkes haindir zira bu operasyon ülkemizin toprak bütünlüğünü korumak adına büyük ve kritik bir hamledir. Bunu görmemeleri imkansızdır. Suriye harekatı bir parti faaliyeti değil milli bir harekettir. Bunu idrak etmemeleri imkansızdır dolayısıyla Afrin operasyonunu kınayan, küçümseyen herkes haindir. Bu hareketle sokak faaliyetleri isteyen bazı partilerin olduğu ve teşkilatlarına sokağa çıkıp eylem yapmaları yönünde baskı yapıldığı söz konusudur.

Şunu çok iyi farkındayız ki- Afrin operasyonunun YPG’ye yönelik bir milli güvenlik operasyonudur. Bu operasyon Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Münbiç’e kadar uzanacaktır. Ekseriyetle ülkemize ve TSK’ya yönelik farklı bir tehdit olduğunda farklı bölgelere TSK’nın girmesi söz konusudur.

ABD VE TÜRKİYE

ABD bilsin ki Türkiye, terör örgütleri üzerinden parmak sallanacak bir ülke değildir. Eski Türkiye aldığı milli seferberlik kodlarından bugün Yeni Türkiye’ye yeni dünya düzenini tehditlerle kabullenecek bir ülke olmaktan çıkmıştır.. Her vatandaş ülkesinin bekasını düşünerek milli mücadele ruhu ile gündemi süzgeçten geçirmelidir. 90 yıl önce sınırı çizilen bu topraklar 500 bini geçkin şehit verilerek şekillenmiş olup bugün verilen milli mücadele o dönem ile şartlar aynı olduğunu tahlil etmelidir. Tek fark kimlik değişikliğidir. O gün İsrail kurmak istenmiş ve kurulmuştur. Bu günde Suriye’ye uzanan büyük İsrail kurulmak istenmektedir. Bundan dolayı da YPG örgütü kurulmuş ve sahaya sürülmüştür. Türkiye olarak sınırımızda oluşan bu olayı kurgulayanlar afrin operasyonu ile tüm planları çökmüştür. Görev Yapan Tüm Mehmetçiklerimize Allah Yar ve Yardımcıları olsun. 

orhanbakkal@gazetebagcilar.com.tr

Yazarımızın yazısını gazete sayfası olarak ve diğer gazete sayfalarımızı okumak için lütfen tıklayınız   http://www.gazetebagcilar.com.tr/5744.html

Etiketler: » » » »
Share
7950 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ