logo

AK Parti Bağcılar Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı oldu

AK Parti Bağcılar Kadın Kolları 4. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Süpriz isimlerin katıldığı kongre de tek aday olan Fatma Kıratlı, oyların tamamını alarak Ak Parti Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçildi. Kongre divanın seçimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. AK Parti Bağcılar İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlı yaptığı açılış konuşmasında geçmişten bugüne yaptıkları hizmetleri anlattı ve tekrardan gönüllere hizmet etmek için aday olduğunu açıkladı.

Ardından AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk yaptığı konuşmada 4.olağan kongrenin hayırlı olmasını dileyerek ‘AK Parti’ye gönül veren kadınların başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini söyledi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’da yaptığı konuşma da Bağcılar Belediyesi’nin ‘Kadınlar için yaptığı önemli çalışmalardan bahsetti ve kongrenin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık’ta yaptığı konuşmada, AK Kadınların çalışmalarını övgüyle bahsetti. Kongreye katılım yoğun olurken AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Bağcılar Kurucu İlçe Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Bağcılar Belediyesi Kurucu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan’da kongrede birer konuşma yaptılar.

HABER: VOLKAN ÇELİKTÜRK

FOTOĞRAFLAR : GAZETE BAĞCILAR

 

Etiketler: » » » » » » » » » »
Share
6708 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ