logo

Ak Partili Meclis Üyeleri Var ve Özay İrfan Sofrasına Katıldılar

 

Çorlu Belediyesi Meclisinin Ak Partili üyeleri Semanur Özay ve Handan Var, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “İrfan Sofrası”na katıldılar.

Çorlu Belediyesi Meclisinin Ak Partili üyeleri Semanur Özay ve Handan Var, Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği “İrfan Sofrası”na katıldılar.Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Güneş’in misafiri olan Çorlu Belediyesi Meclis üyeleri Handan Var, Semanur Özay ile AK Parti Çorlu eski Kadın Kolu Başkanı Candan Var iftar çadırında 3 bin kişiyle birlikte oruç açtılar.

Yenilen yemeklerin ardından çadır çevresindeki stantları ziyaret eden AK Partili meclis üyeleri özellikle kadınların olduğu stantlardan da destek amacıyla alışveriş yapmayı ihmal etmediler.

Gece düzenlenen programa katılanlar arasında bulunan İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ile Çorlu ve Trakya Bölgesindeki yerel yönetimler hakkında sohbet etme imkanı da bulan Çorlu Belediyesi meclis üyeleri Var ve Özay ile AK Parti Çorlu eski Kadın Kolu Başkanı Candan Var, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yeni yasaya ilişkin önemli açıklamalarda bulunduğu “Şehirleşme ve Kentsel Tasarım” başlıklı konferansı da izlediler.

Var ve Özay, Bağcılar Belediyesi irfan çadırında geçirdikleri zaman içinde paylaşım, dayanışma, yardımlaşma, birlik, beraberlik ve konukseverlik gibi manevi duyguları yoğun bir şekilde yaşadıklarını, ramazanın burada gerçek anlamını bulduğunu ve bundan da büyük memnuniyet duyduklarını söylediler. 

Share
2717 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ