logo

Ardahanlılar kaz gecesinde buluştular

 

Bağcılar’da dernekleşen Ardahan Merkez Ölçek Köyü Derneği Bağcılar Halk Sarayı’nda Kaz Gecesi Şöleni’nde bir araya geldiler. Halk Sarayı’ndaki gerçekleşen geceye çok fazla davetli katılırken, gecede davetliler yer bulmakta zorlandı. Geceye Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar AK Parti Başkan Yardımcısı ve Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin ve Bağcılar’lı siyasetçi Adnan Uygur’da katıldı.

Gecenin Açılış konuşmasını yapan Bağcılar Ardahan Merkez Ölçek Köyü Dernek Başkanı Yüksel Kavak Kars ve Ardahanlı’lar olarak daima kaz gecesi düzenleriz. Bu güzel gecede de hep beraber olalım istedik. Bizi yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yüksel Kavak“ Ardahan’ın nüfüsu 106 bin Bugün İstanbul’daki Ardahanlı nüfusu da 400 bin. Geçen yıl Bağcılar’da organizasyon yaptık birçok mısafirimiz ayakta kaldı. Bugün de yine bu katılımı görmek bizleri mutlu etti. Bağcılar’da Ardahan Merkez Ölçek Köylü’leri olarak Bağcılar’da birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğiz. Yeni kuşakları nesilleri birbirlerini tanımasını önemsiyoruz” dedi.

Yüksel Kavak “Bize Bağcılar Halk Sarayı’nın kapılarını açan ve bu konuda da bize yardımlarını esirgemeyen Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’yı da Ardahanlı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi. Gecede bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’da “Ardahan Ölçek Köylü hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bağcılar’da hep beraber olmak, dayanışma içinde olmak çok güzel bir duygu. Kaz Geceleri’ni bende çok önemsiyorum ve her yıl Bağcılar’da düzenlenen kaz gecelerine heyecanla gidiyorum.Bu güzel atmosferi ve gelenekleri yaşatmak çok güzel bir duygu. Emeği geçen dernek yöneticilerine ve Ardahanlı hemşehrilerime teşekür ediyorum’ dedi.

Geceye katılanlar özel olarak hazırlanan kazın tadına bakarken, yerel sanatçı Zuhal Can ve Ali Cansuher’in şarkılarıyla da halay çekerek eğlendiler. Gece de Ardahan Merkez Ölçek Köyü’ne emeği geçenlere plaket de verildi.

HABER: BİLAL ÇIĞRIM

Etiketler: » » » » » » » »
Share
5646 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ