logo

Asil Eğitim Kurumları başarıya koşuyor

2013 yılında Afm Eğitim Kurumları olarak yola  çıkan ve bünyesinde 3 Anadolu Sağlık Meslek Lisesini barındıran  2014 yılında Ufuklar Kolejini (Merter Şubesi) bünyesine alarak büyüyen “ASİL EĞİTİM KURUMLARI” olarak tek bir isim altında toplanan okullarda anaokulundan liseye kadar her kademede eğitim veriliyor. Asil Eğitim Kurumları, her türlü teknik alt yapıya sahip modern kampüsleri ve seçkin eğitim kadrosuyla hizmete vermeye devam ediyor.

Asil Eğitim Kurumları Merter Şubesi Anaokulu, eğitimi bireyin yaşamında önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimi çocukların; sosyal-duygusal, psikomotor, bilişsel ve dil gelişimini büyük ölçüde tamamlamaktadır. Asil Koleji olarak okul öncesi eğitimde sevgiyi ön planda tutarak; sosyal,sanatsal, akademik olarak zenginleştirilen öğretim programını yaşam boyu öğrenme ve yaparak yaşayarak öğrenme çerçevesinde odaklanmıştır. Öğrencilerimize hayatın her alanında başarılı olmaları için Zenginleştirilmiş Eğitim Programı (Zep), Potonsiyel Geliştirme Merkezi (Pogem)ve Çift Dilli Eğitim Programı (Bilingual) gibi eğitim modellerimizle birlikte bir eğitim öğretim programı planladık. Asil Kolejinde tam gün eğitim verilmekte olup, sınıflarımız çocuklarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir şekilde düzenlenmiştir. Alanında uzman akademik eğitim almış deneyimli öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz güvenli ve temiz bir sınıf ortamında eğitim almaktadırlar.

Asil Eğitim Kurumları, Asil Kolejinde kişileştirilmiş eğitim modelleri, modern eğitim teknolojileri ve doğaya dost okullarıyla, anaokulundan liseye kadar her kademede bireye kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel alt-yapıyı ve teknolojik olanakları sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak gelişimini izleyip seçenekler sunan, yabancı dil eğitimine önem veren, güvenilir, yenilikçi ve modern bir eğitim kurumu olarak öğrencilerin hizmetinde.

Yarına umutla bakan nesiller

Okul amacının; bireyin kendini tanımasını sağlamak, hem kendisi için hem de içinde bulunduğu toplum için en yararlı olacak kararları alma yetisini kazandırmak. Öğrencilerin sadece ileride kazanacakları mesleklerdeki başarıları ile değil, davranışları ve sosyal yaşam becerileri ile de topluma ve kendilerine katkı yaratmasını sağlamak, Milliyetçi, laik, demokratik anlayışla dünyadaki gelişmeleri izleyen, değerlendiren, gelişmeleri yaşamına uyarlayabilen, uluslararası alanda iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek. Hayatın olumlu ve olumsuz gelişmelerine hazırlıklı olabilen, zamanını, yetenek ve bilgisini kullanarak yaşamda sağlam adımlar atabilecek özgüven ve davranış özelliklerine sahip bireyler yetiştirmek. Hayatta tatmin olmanın belirli formülü olmadığını, her bireyin kendine uygun olacak ve severek yapacağı şeyleri fark etmesini ve bu doğrultuda yetkinliklerini geliştirmesini sağlamak, Atatürk ilkelerini özümsemiş, vatanını ve milletini seven Dünya’ya örnek olacak bireyler yetiştirmek.” olduğunu söyledi. GAZETE BAĞCILAR

GAZETE BAĞCILAR’IN 34’ÜNCÜ SAYISINI PDF OLARAK OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.. 

 

Etiketler: » » » » »
Share
41406 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ