logo

İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği Gecesi’ne büyük ilgi

İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği, yeni dernek binasını Bağcılar Çiftlik- Şaşkın’da görkemli bir katılımla açtı. Kurdeleyi konuklarıyla beraber kesen Dernek Başkanı Özcan Büyük “Yeni dernek binamız hayırlı ve uğurlu olsun; tüm hemşehrilerimizi birlik ve beraberliğimiz için kaynaşmaya davet ediyorum” dedi.

Açılışın ardından Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda yemekli ve müzikli bir program düzenlendi.  İsmail Şahin’in sunumuyla Bağcılar Halk Sarayı’nda gerçekleşen programa Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, İSDEF Genel Başkanı Fikret Bıyık, ÇADEF Genel Başkanı Hayati Sözen, SADEF Yönetim Kurulu Üyeleri, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, SAYSİAD Genel Başkanı Mete Koca, Samsunspor Başkan Yardımcısı ve iş adamı Adem Yazıcı, Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Şahin, Dernek Başkanları ve Sivil Toplum Örgütleri, çok sayıda siyasi parti ve milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda Tekkeköylü vatandaş katıldı.

“Katıldığınız için teşekkür ederim”

Program İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği’nin Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtılmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Samsun Tekkeköy Dernek Başkanı Özcan Büyük, programa katılan davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu. “İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği’nin yeni binasını açmanın mutluluğunu ve bu akşamda burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin heyecanını yaşıyorum. Yarına daha güçlü, hemşehrilerinin sorunlarıyla ilgilenen ve onlarla iç içe olan bir anlayışla hizmetimzii sürdüreceğiz” dedi.

Özcan Büyük’ün ardından kürsüye çıkan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da derneklerin önemine değinerek İstanbul Tekkeköy Derneği’ni tebrik etti. Konuşmasına İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği yöneticilerini kutlayarak başlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise “Bağcılar’da Tekkeköylülerin tek çatı altında toplanıp dernekleşmesinden duyduğu mutluluğu belirtti. Konuşmaların ardından Belediye başkanlarına plaket verildi. Program akşam yemeğinin yenilmesinin ardından Sanatçı Habibi Bozkır, Rahmi Aydın, Erdem Bıçak ve  Hüseyin Şimşek’in şarkılarıyla eğlenceli dakikalar yaşadılar. VOLKAN ÇELİKTÜRK /GAZETE BAĞCILAR
HABERİN VİDEOSUNU GÖRMEK İÇİN..

 

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN LÜTFEN FOTOĞRAFLARA TIKLAYINIZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul Samsun Tekkeköy Derneği Gecesi'ne büyük ilgi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Etiketler: » »
Share
9012 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ