logo

Bağcılar Ülkü Ocakları’nda görev değişimi

İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın önderliğinde Bağcılar Ülkü Ocakları’nda gerçekleşen devir teslim töreninde Kur-an ve bayrak üzerine yemin edildi.

Gökmen Kantar’ın yürüttüğü İstanbul İl Ocak başkanlığı görevini Ahmet Yiğit Yıldırım’ın devralmasıyla, bazı ilçelerde de ocak başkanları değişmeye başladı. Bu kapsamda gazetemiz yayın bölgesinde bulunan Bağcılar Ülkü Ocakları’nda da başkanlık görevini yürüten Aziz Engin, koltuğunu Ufuk Kırömeroğlu’na devretti. İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla yapılan devir teslim töreninde, 2,5 yıldır görevde olan Aziz Engin Kur-an’ı Kerim ve Türk bayrağını öperek  yeni başkan Ufuk Kırömeroğlu’na teslim etti.

GEREKİRSE PAZARDA HAMALLIK YAPACAĞIZ
Devir teslim töreni sonrasında taraflara hayırlı olsun dileğinde bulunan İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptığı konuşmada ocakta yetişen her bireyin Türk milletinin kaderi için önemli olduğunu vurguladı.

Ülkenin geleceği için iyi kadrolar yetiştirilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Yıldırım, “Biz ülkücü hareketin bir yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Gerekirse pazarlarda hamallık yapacağız. Ben ülkü ocakları il başkanı olarak gerekiyorsa pazarda limon satacağım ve Allah’ın rızasını kazanarak bu ocağın en iyi şekilde devam etmesini sağlayacağım. Elimizden ne geliyorsa yapacağız ve ocağımızı namerde muhtaç etmeyeceğiz. Artık sadece elimizi taşın altına koyma değil, tüm bedenimizle taşın altına girme zamanı gelmiştir. Ülkücü hareketin geldiği noktadan hiç birimiz memnun değiliz. Artık varımızla yoğumuzla bu hareketi bir yerlere getirmenin vakti gelmiştir” dedi.

Kaynak: gazete365.com

Bağcılar Ülkü Ocakları'nda görev değişimi, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Etiketler:
Share
9397 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ