logo

Bağcılar’da 30 Ağustos coşkusu

 

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bağcılar Meydanı’ndaki Atatürk anıtında tören düzenlendi.  

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yılı münasebetiyle Bağcılar Meydanı’ndaki Atatürk anıtı önünde kutlama töreni yapıldı.

Tören, saat 09.00’da Atatürk anıtına sırasıyla Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Erdoğan Dağıstan ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın çelenk sunmasıyla başladı.

Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı söylendi. Törene, Çakır, Dağıstan ve Çağırıcı ile birlikte ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Meydandaki töreninin ardından saat 10.00’da Bağcılar Kaymakamlığı’na geçildi ve Kaymakam Erdal Çakır, Bağcılar Garnizon Komutanı Piyade Kıdemli Albay Erdoğan Dağıstan ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tek tek tebrikleri kabul etti.

Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 30 Ağustos Zaferi’nin tarihte eşi ve benzeri olmadığını vurgulayarak, tüm ülkede yaşanan coşkunun, her yıl Bağcılar’da da çeşitli etkinliklerle yaşandığını, Zafer Bayramı ruhunun gelecek nesillere aktarılmasında çaba gösterdiklerini söyledi. Çağırıcı, bu vatan uğruna şehit düşen tüm asker ve güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi.

 

Share
3126 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ