logo

Bağcılar’da bebeği arabasından kaçırdılar

Bağcılar’da önceki gün bebek hırsızlığı yaşandı.

İstanbul Bağcılar’da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırıldı.

GAZETE BAĞCILAR EMNİYETE KAÇIRILAN BEBEĞİ SORDU

Gazete Bağcılar, Bağcılar Emniyet Müdürlüğü’ne kaçırılan bebeğin son durumunu sordu ve emniyet yetkilileri bulunma çalışmalarının çok yönlü sürdüğünü söyledi.

Hürriyet’ten Fırat Alkaç’ın haberine olay şöyle gelişti. Bağcılar’da yaşayan Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti üç çocuğuna bayramlık kıyafet almak için önceki akşam evlerinden çıktı.

Dört aylık çocukları Ahmet’i bebek arabasına koyan Davulcu çifti, diğer iki çocuğunun elini tutarak çarşıda dolaşmaya başladı. Münevver Davulcu, çocuklarına kıyafet bakmak için bir mağazaya girdi. Baba ise dışarıda bebek arabasının yanında beklemeye başladı. Bu sırada bir kadın iddiaya göre Lokman Davulcu’nun yanına yaklaşarak çocuk arabasında uyuyan bebeği bir süre sevdi.

Kadının ayrılmasının ardından Lokman Davulcu mağazanın içerisine girerek eşine seslendi. Dışarı çıkan baba, oğlu Ahmet’i bebek arabasında göremeyince çılgına döndü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BEBEĞİM SÜT EMİYOR BEN ONSUZ YAPAMAM

Gözyaşları içerisinde olayı anlatan Münevver Davulcu “Bebeğim daha süt emiyor. O şimdiye kadar ne yer. Polisler bebeğimi bulsunlar. Ben onsuz yapamam” dedi.

Etiketler: » » » » »
Share
2583 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ