logo

Bağcılar’da bir polis şehit oldu

Olay Bağcılar Yüzyıl Mahallesi 2136 sokakta saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Narkotik polisi ile şüpheliler arasında yaşanan kovalaca sırasında şüpheliler polise ateş açtı. Silahlı saldırı sonucu bir polis göğsünden diğer polis ise kolundan hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Yaralı polisler, hastaneye kaldırıldı. Yaralı polis memuru Erkan Gökteke hastanede hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili olduğu belirlenen kişiler polisin başarılı operasyonu sonucu yakalandı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Bugün saat 14.00’de Bağcılar İlçemiz Yüzyıl Mahallesinde İl Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizce; başta hırsızlık, yankesicilik ve uyuşturucu satıcılığı olmak üzere (75)’ten fazla suç kaydı bulunan bir firarinin yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında, Narkotim ekibimize düzenlenen silahlı saldırı sonucu (2) Polis Memurumuz yaralanmıştır.

112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevk edilen Bağcılar İlçe Asayiş Büro Amirliği Narko Timlerde görevli Polis Memuru Erkan GÖKTEKE, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit olmuş, kolundan yaralanan Polis Memurumuz Yunus NACAR’ın tedavisi devam etmektedir.

Olay yerine sevk edilen ekiplerimizce görevli polis memurlarına silahlı saldırıda bulunan şüpheli (S.B) olayda kullandığı silahla birlikte yakalanmıştır.

Olayla ilgili olarak şüpheli (O.I) ve (K.A) adlı şahıslar (1) adet silahla birlikte yakalanmış, firari şüpheli (R.B)’nin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır.

Bu hain saldırıda şehit olan polisimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet, makamı âli olsun.

Şehidimizin kederli ailesi, yakınları ve Emniyet Teşkilatımıza sabır ve başsağlığı, yaralı polisimize acil şifalar diliyoruz.” denildi.

Gazete Bağcılar olarak biz de Türk Emniyet teşkilatına başsağlığı diliyor, Şehit polisimize Allah’tah rahmet, yaralı polisimize acil şifalar diliyoruz.

İstanbul’da 39 ilçede asayiş uygulaması

İstanbul’da kentin huzur ve güvenliği amacıyla 39 ilçede emniyet ekipleri tarafından “Yeditepe Huzur” asayiş uygulaması yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın talimatı doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları ile Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı.

Etiketler: »
Share
22010 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ