logo

BAĞCILARDA ‘’KUTLU DOĞUM’’ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

 Bağcılar Müftülüğü ”Kutlu Doğum Haftası” kapsamında gerçekleştireceği etkinliklerin startını Bağcılar Kadın Ve Aile Kültür Sanat Merkezinde verdi.

 Bağcılar müftülüğü kutlu doğum haftası kapsamında gerçekleştireceği etkinliklerin startını Bağcılar Kadın Ve Aile Kültür Sanat Merkezinde verdi. Bağcılar Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlik halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kutlu doğum haftasında dair basın açıklaması yapan Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula;’’Kutlu Doğum Haftası bizim ve bütün Müslüman âleminin sahip çıkması gereken değerler bütünüdür. Bu bağlamda dinimizin de emrettiği üzere peygamber sevgisini ve peygambere layık bir ümmet olma hissiyatını rabbim hepimize nasip etsin inşallah’’dedi.

 

 ‘Halkımız trafından çok işi bir şekilde idrak edilmesi ve önemsenmesi’

Göreve geldiğinden itibaren Bağcılarda bir çok başarıya imza atan Sula, kısa sürede Bağcılar halkının da gönlünde taht kurmayı başardı. Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde çok yoğun bir çalışmanın içerisine girdiklerini söyleyen Bağcılar Müftüsü ‘’Bizim temel niyetimiz ve muradımız içinden geçtiğimiz bu anlamlı gün ve haftaların halkımız tarafından çok iyi bir şekilde idrak edilmesi ve gereken önemin verilmesidir. Kutlu Doğum Haftası sadece Hz. Peygamber Efendimizin doğumunu kutlamak değil onun şefaatine nail olmak içinde ona salât-ü selam getirmek ve ondan şefaat istemektir. Bu bağlamda biz Bağcılar Müftülüğü olarak ana rahminde ki ceninden 60 yaşında ki nineye kadar herkesin peygambere salât-ü selam getirmeleri için çalışacağız’’dedi.

 

 

Bağcılar Kadın Ve Aile Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşen etkinlikte Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin startını verdiklerini açıklayan Bağcılar Müftüsü Hasan Hüsnü Sula salonu dolduran herkesi yapılacak bütün programlara davet ederek sözlerine son verdi.

 

 

Haber:Bilal Çığrım

 

Etiketler: »
Share
7231 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ