logo

Bağcılar’da Silahlı Kavga: 4 Ölü

Bağcılar’da 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada 4 kişi hayatını kaybetti.


Olay saat 22.30 sıralarında Yüzüncü yıl Mahallesi, 18’inci sokakta bulunan otoparkta meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma akşam saatlerinde tekrar yaşandı. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların isabet ettiği Sinan ile Muammer Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLENLERDEN BİRİ 15 BİRİ DE 16 YAŞINDA

15 yaşındaki Mehmet Salih Şehirli yaralı olarak kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, 16 yaşındaki Mert Yenice ise Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi ve Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan 14 yaşındaki Abdullah Bilgin ise kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kavgada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren yakınları, polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekipleri takviye olarak gelirken polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Bağcılar’daki bir otoparkta çıkan silahlı çatışmada yaşları 16 ile 20 arasında değişen 4 kişi hayatını kaybetmiş bir kişi ise ağır yaralanmıştı. Silahlı kavganın çıktığı otoparkta Çevik Kuvvet ekipleri önlem aldı.

Etiketler:
Share
6191 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ