logo

Bağcılar’ın radyocusu ödüle doymuyor

Bağcılar’ın yetiştirdiği Türkiyenin radyocusu Adem Metan  yaptığı programlar ve gösterdiği başarılar ile  Bağcılar’ın övünç kaynağı olmayı sürdürüyor.
 
2007 yılında profosyonel radyoculuğa başlayan Adem Metan eğlenceli,mizah anlayışı yüksek ve aynı zamanda sosyal projelere destek veren programları ile göz doldururken kendisini dinleyenlerin yüzünde tebessüm yaratmayıda ihmal etmiyor.Yaptığı programlar ile binlerce kişiye hitap eden Adem Metan aldığı başarılar ve ödüller ile Bağcılar’ın övünç kaynağı.
Genç programcı geçtiğimiz yıl yaşanılan Van depremi sonrası deprem bölgesine giderek canlı yayın gerçekleştiren ilk radyocu oldu.Aynı zamanda Türkiye Engelliler Vakfı (TÜREV) ile yürütülen ‘’Engel Olmayalım’’ kampanyası çerçevesinde ‘’Yılın Başarılı Proje Ödülü’’ne layık görülen Ahmet Metan,Kızılay tarafından ‘’Yılın En Pozitif Radyocusu’’ödülü ve Uluslar Arası Radyocular Birliği tarafından ‘’Yılın En Sosyal Radyocusu’’ ödülünü aldı.
 
Karadeniz Fm ‘de  sabah 06:45-9:00 aralığında program gerçekleştiren Ahmet Metan yaptığı programlar ve gösterdiği başarılar ile ödüle doymamaya devam edecek gibi.

Bağcılar'ın radyocusu ödüle doymuyor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Etiketler: » »
Share
3833 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ