logo

Başbakanlık Türkiye İstatistik Kurumu’ndan Gazete Bağcılar’a teşekkür belgesi

Başbakanlığa Bağlı Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Gazete Bağcılar’a teşkkür belgesi verdi.

Başkan Birol Aydemir’in ıslak imzasını taşıyan  Teşekkür Belgesi’nde Gazete Bağcılar’a 2015 yılında gerçekleştirilen iş yeri araştırmalarının cevaplandırılması konusunda gösterdiğiniz işbirliği ve desteğe teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim” dendi.


Teşekkür Belgesini alan Gazete Bağcılar’ın İmtiyaz Sahibi Hamit Çeliktürk’te yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi TUİK ile hertürlü işbirliği ve bilgi desteğini gerçekleştiriyoruz, Başkan Birol Aydemir’e duyarlılığı için teşekkür ediyorum” dedi.

GAZETE BAĞCILAR RESMİ KURUMLAR TARAFINDAN AKREDİTE OLAN GAZETE

Bağcılar’ın marka tescilli ilk ve tek yerel gazetesi Gazete Bağcılar birçok resmi kurum tarafından akredite olmuş ve herkesimden haberler vererek, doğru ve güvenilir haberciliği ile okuyucuları tarafından en çok okunan ve tercih edilen gazete.

Öte yandan Gazete Bağcılar, internette google gibi arama sitelerinde  ‘Bağcılar’ın yerel medyası, yerel gazetesi’ adıyla ilk sırada.

FARKLI GÖRÜŞTEN OKUYUCULARIN OKUDUĞU TEK GAZETE

Gazete Bağcılar her kesimden  ve farklı görüşten insanın okuduğu gazete olarak, okuyucuların ilgisi ve beğenisiyle karşılaşan ilçemizin marka tescilli ilk ve tek yerel gazetesi.

Benzer Haber: Gazete Bağcılar ismini tescillendirdi ve belgesini aldı. İşte Gazete Bağcılar’ın marka tescil belgesi

Etiketler: » » » » » » »
Share
54308 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ