logo

BİLKON Bitlis Konfederasyonu Kongreye Gidiyor

Bitlis Konfederasyonu (BİLKON) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Korkmaz, Gazete Bağcılar’a yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Bitlis Konfederasyonu (BİLKON)  Nisan 2021’de İstanbul’da üç büyük federasyonun birleşmesiyle kurulmuş olup, bünyesinde 63 dernek ve yaklaşık 10 bin üyesi bulunmaktadır.

Henüz birinci yılını dahi doldurmadan üye sayısı bakımından Bitlis ilinin en büyük sivil toplum kuruluşu durumunda olan Bitlis Konfederasyonu (BİLKON) Bitlis’e ve Bitlis dışında yaşayan hemşehrilerine hizmet yolunda büyük adımlar atmak amacıyla projelerini hayata geçirmektedir.

İlk olağan kongresi 10 Ekim 2021’de Pazar Günü Saat: 11:00’de Bağcılar’da bulunan Retaj Royal İstanbul Hotel’de yapılacaktır.

Kongreye ülkemizin çeşitli illerinde bulunan siyasi, bürokrat, iş adamı ve STK’lar davet edilmiştir. Bunlar arasında, Bitlis Milletvekilleri ile Türkiye’deki Bitlisli Milletvekilleri, eski devlet başkanları, İstanbul ve Bitlis Valisi, İBB Başkanı ile Bitlis Belediye Başkanı, Bitlis Kaymakamı ile Türkiye’deki Bitlisli Kaymakamlar ve BİLKON merkezinin bulunduğu ilçe olan Bağcılar’ın Kaymakamı ve Belediye Başkanı davet edilmiştir” dedi.

Program Kanal 12’den canlı yayınlanacak ve Gazete Bağcılar’ın basılı yeni sayısında da haber olarak  yayınlanacak. Ayrıca kongre sonrası Gazete Bağcılar/Youtube Kanalından da kongrenin detayları paylaşılacak.

GAZETE BAĞCILAR

 

Etiketler: » » » » » » »
Share
6534 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ