logo

CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek Corona Virüse yakalandı

CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek Corona Virüs’e yakalandı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Bağcılar İlçe Başkanı Avukat Murat İmrek, Covid-19 salgını ile çeşitli semptomlarla karşılaştığını ve sonucunun pozitif olduğunu söyleyerek şöyle konuştu ” İşin şakası yok, acı bir tecrübe, ben de virüsün sebep olduğu salgını hastalığı yaşadım, lütfen durumu ciddiye alın zorunlu olmadıkça evden çıkmayın, sosyal mesafeye uyarak tüm sevdiklerinizi koruyun, çok sıkıntılı ve zorlu süreç” dedi.

İşte CHP Bağcılar İlçe Başkanı Avukat Murat İmrek’in yaptığı o açıklama:

30 Mart 2020 tarihinde Covid-19 salgını ile ilgili çeşitli semptomlarla karşılaştım . Akabinde sağlık kuruluşlarına başvuru yaptım ve sonucun pozitif(+) olduğunu öğrendim. Bunun üzerine; evde süren tedavi ve izolasyonunun sonuç vermemesi üzerine, yaklaşık 10 gün Hastanede tedavi gördüm ve sağlığıma kavuşarak bugün taburcu oldum. Şu an herhangi bir sağlık problemin kalmamıştır ; ama 14 gün evde izole olmak durumundayım.

Bu süreçte Yöneticilerimiz Sn.Ali Öztürk,Sn. Hüseyin Ağgül ve Sn.Ahmet Yıldırım koordinatörlüğünde yönetim iş ve işlemleri diğer yönetici arkadaşlar ile birlikte kesintisiz olarak yerine getirilecektir.

Süreçte birçok telefona cevap veremedim ama yine de süreçte kalmaya çalıştım. 3 gün süreyle telefonlara yine cevap veremeyeceğim.

İŞİN ŞAKASI YOK,ACI BİR TECRÜBE ile ;Ben virüsün sebep olduğu salgını , hastalığı yaşadım ! LÜTFEN DURUMU CİDDİYE ALIN. ZORUNLU OLMADIKÇA EVDEN ÇIKMAYIN. SOSYAL MESAFEYE UYARAK , TÜM İNSANLARI VE SEVDİKLERİNİZİ KORUYUN. İNANIN SÜREÇ ÇOK ZOR VE SIKINTILI. LÜTFEN BU VESİLE İLE DE SİGARAYI BIRAKIN!

İyiniyet beyanlarınız ve dualarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Yakın zamanda mutlu ve sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle…BİRLİKTE , OMUZ OMUZA,DAHA ÇOK VE UZUN YOLUMUZ VAR… SAYGILARIMLA…

Gazete Bağcılar Ailesi olarak biz de Bağcılar CHP İlçe Başkanı Avukat Murat İmrek’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

 

Etiketler: » » » » »
Share
31028 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ