logo

CHP Bağcılar Mahalle Başkanları’ndan ortak bildiri

Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı, 22 mahalle birim başkanlarıyla toplantı yaptı ve ortak bir bildiri yayınladı. Cumhuriyet Halk Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı Basın Biriminden yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi. “İlçe Başkanımız Sn.Av.Murat İMREK ve Yöneticilerimiz; Mahalle Birim Başkanlarımız ile biraraya gelerek yapılan çalışmaları ve yaşanan süreci değerlendirmişlerdir. Birim Başkanlarımıza vermiş olduklarını destek ve dayanışma için çok teşekkür ederiz. TOPLANTI SONU DEKLARE ETTİKLERİ BASIN BİLDİRİSİ DE O DERECE KIYMETLİDİR. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ…

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar
“CHP’nin kurumsal kimliği bizim açımızdan herşey den üstündür.
CHP’nin Kuruluş Felsefesi, ilkeleri, Sistem ve Kurumsal çalışmaları, Sosyal ve Siyasal faaliyetleri, amaçları, hareket ve davranış bütünlüğü Parti iç tüzüğü ile belli kurallar dahilinde çerçevelenmiş ve sınırlandırılmıştır.
CHP’ nin üyelik formunun altına imza atan her vatandaş (üye) yukarıda yazılı amaç ve kurallar bütünlüğü içinde Partinin ve üyeliğin kendisine yüklemiş olduğu görev ve sorumlulukları peşinen kabullenmiş bulunmaktadır.
Parti üyelerinin hareket, davranış ve siyasi çalışmaları, hak ve hukukları İç Tüzük Hükümlerinde belirtilmiştir. Herkes için bağlayıcı unsur olan İç Tüzük hükmüne bağlı kalmak ve gereğini yerine getirme yükümlülüğü vardır.
CHP’ye karşı genelde ve yerelde malûm merkezlerin entrika dolu senaryo ve karalamalarıyla bu süreçte karşı karşıya bulunmaktayız.

Bizler; BAĞCILAR Mah.Birim Başkanları olarak genelde ve yerelde, yazılı, görsel ve sosyal medya üzerinden yürütülen ve bizatihi kurumlarımıza karşı haksız yere çeşitli saldırı, iftira ve itibarsızlaştırmalara karşı partimizin, ilçe başkanlığımızın ve yöneticilerimizin yanında olduğumuzu deklera eder, bu karalama kampanyalarında dahli olan kişi yada kişilerin tespit edilerek deşifre edilmesi ve haklarında gerekli idari ve adli yasal işlemlerin başlatılmasını arz ve talep ediyoruz.

Kamuoyuna Saygılarımızla…
BAĞCILAR 22 Mahalle Birim Başkanları!

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, şunu diyen bir yazı 'Gençliğe Hitabe CHP BAŞKAN'

Etiketler: » » »
Share
12790 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ