logo

CHP Bağcılar’da kongre heyecanı

CHP Bağcılar İlçe Teşkilat’tı 10. Olağan Kongresi’ni 6 Aralık Pazar  günü  Hançer Düğün Salonu’nda gerçekleştirecek. Yapılacak Kongre’de delegeler CHP’nin yeni ilçe başkanını seçecek.

CHP Bağcılar İlçe Teşkilatı 10. Olağan Kongresi’ni 6 Aralık Pazar günü Hançer Düğün Salonu’nda gerçekleştirecek. Yapılacak Kongrede delegeler CHP’nin yeni ilçe başkanını seçecek. Halen İlçe Başkanlığı görevini yürüten Murat Sönmez de adaylığını açıklayarak “Birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir CHP sloganıyla ekibiyle beraber partililerin oylarına talip olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Birlik ve kardeşlik”, ülkede demokrasi, Türkiye’de demokrasi”, “Ülkede özgürlük, ülkede hukuk devletinin egemen olması” bugün istenilen bir anlayıştır. Biz birbirine kenetlenen güçlü bir Bağcılar ve Türkiye için, aydınlık bir gelecek için yola çıktık, aday olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum ve iyi olan kazansın” dedi. Sönmez kendisine desteklerini esirgemeyen tüm partililere de teşekkür etti.

DEMOKRASİ KAZANSIN

CHP’de delegeliği bulunan ve partililerin sevdiği siyasetçi iş adamı Adnan Uygur Gazete Bağcılar’a yaptığı açıklamada  “Kongrenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yapılacak bu yarışta demokrasi kazansın. iyi olan kazansın ve tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Gazete Bağcılar’ın programının yoğunluğu nedeniyle ulaşamadığı ve partide kimi destekleyeceği merak konusu olan ve örgüt içinde önemli rol oynayan,  aynı zamanda CHP Eski Parti Meclis Üyeliği bulunan Hikmet Çelik’in kimi destekleyeceği ve nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Ancak bir önceki kongrede Hikmet Çelik, Murat Sönmez ve ekibini destekleyerek İlçe Başkanlığı’nda başarısına katkı sunmuştu. Hikmet Çelik’e ulaşamadığımız için de görüşlerinin ne olduğunu bilmediğimizden gazetecilik etiği çerçevesinde izleyeceği strateji hakkında yazı yazamıyoruz.

 

İKİ ADAY YARIŞACAK…

Öte yandan kongrede kimin aday olacağıda netleşti. Mevcut ilçe başkanı Murat Sönmez ve bir önceki yerel seçimlerde belediye başkan aday adayı  Cengiz Kaya kongrede aday olan siyasetçiler arasında .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: » » »
Share
7833 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ