logo

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Bağcılar’da konuştu.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ‘300 Günde 300 Proje’ kapsamında bugün,düzenledi. Törene, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.   Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’yi yönetirken hiçbir ayrım yapmayacaklarını, herkesi kucaklayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bağcılar Ebubekir Meydanı ve Kadın Merkezi’nin açılış töreninde konuşan  Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’dan bahsederek ülkeyi en iyi şekilde yöneteceklerini belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş’ın belediye başkanı olarak kendilerini kanıtladıklarını belirterek, “Neden Ekrem İmamoğlu, neden Mansur Yavaş? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var. Osmanlı’nın başkenti İstanbul, Cumhuriyet’in başkenti Ankara. İki başkenti yöneten güç, aynı zamanda Cumhuriyet’in en önemli yılında, yani 100. yılında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar.” diye konuştu.

 

Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda yapacakları çalışmaları anlatan Kılıçdaroğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bağcılar’da oyumuzun düşük olduğunu biliyorum ama oy veren vermeyen hiç kimse endişe etmesin. Nasıl Ekrem Başkan hiçbir ayrım yapmıyorsa Türkiye’yi yönetirken de hiçbir ayrım yapmayacağız. Herkesi kucaklayacağız. Bizim kitabımızda ayrımcılık yoktur herkes bilsin. Biz harcadığımız her kuruşun hesabını vereceğiz. Biz kul hakkını gözeteceğiz. Biz atama bekleyen öğretmenleri öğrencileriyle buluşturacağız. Ziraat mühendislerine görevi vereceğiz. Hiç kimse aç açıkta kalmayacak.”

 

Geçim sıkıntısını bildiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Benim tek güvencem bu ülkenin insanları, sizlersiniz. Beraber, adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz, emin olun bunu gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da “Bugün, İBB Kadın Bağcılar Hizmet Merkezi’mizin yanı sıra Bağcılar’a bir de yeni meydan kazandırıyoruz diyerek şöyle konuştu:  “Ramazan, merhamet ve kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmadır. Başkasının derdini kendi derdin bilmektir. Biz, maalesef son yıllarda bu değerleri biraz unuttuk. Ortak bir kaderi paylaşan kardeşler olduğumuzu ancak deprem gibi büyük felaketlerde hatırlıyor, sonra yine yavaş yavaş unutuyoruz. Bütün kalbimle bu kez farklı olmasını diliyorum. Hiçbir felaket yaşamadan da birbirimizin derdini kendi derdimiz olarak bilmeye devam edelim istiyorum” dedi. İmamoğlu, belediye başkanlığı döneminde kadınların hak ettiği yerlere gelebilmesi için yoğun gayret sarf ettiğini belirterek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçdaroğlu için gönül rahatlığıyla oy istediğini söyledi. HABER MERKEZİ

 

Etiketler: » » » »
Share
4133 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ