logo

Cihan Akköse PÜRDEF Başkanı seçildi (VİDEO HABER)

Bağcılar’da başarılı çalışmalarıyla isminden söz ettiren iş adamı Cihan Akköse Malatya Pütürge Dernekler Federasyonu birinci olağan kongresinde kurucu Başkanı Cihan Akköse yeni yônetimi  ile yeniden başkan seçildi. Sunuculuğunu Ali Biricik’in yaparken kongrede Pütürgelilerin  hayallerinin gerçekleştiğini dile getirdi. Esenler, Giyim Kent’te bulunan Golden Way Otel’de düzenlenen kongre’de Divan başkanlığını Hasan Fırat yaparken Osman Gören ve Hüseyin Dal Divan üyeliğini yaptılar. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan kongre de alınan kararlarda, konfederasyona uyelerin belirlenmesi, gençlik ve kadın kollarının kurulması oy birliği ile karara bağlandı.

 

 

BİRLİK MESAJI VERDİLER…

Başkan Cihan Akköse selamlama konuşmasında Dernek kuruluşlarını yaparken pütürgelilerinbirlik beraberliği için bu adımları attıklarını dile getirdi. Kongrede  bulunan misafirler söz alarak hep bir yürekden birlik olmanın mesajını verdiler. Kongre sonunda çekilen resimlerle Pütürgelilerin birlik beraberlik karelerede yansımış oldu. Kongre sonunda yeni yönetim listesi açıklamdı. 

Katılımcılar arasında Küçükçekmece Malatyalılar dernek başkanı Mustafa Karakaş, Mastöb Avrupa yakası şube başkanı Aziz Damar, Kavaklıdere Rıka  köyü dernek başkanı Hasan Arıkboğa,  Uzun koru köyü dernek başkanı Abuzer Yıldız, Tatlıcak dernek başkanı Zeki Keklik, Mastöb baskan yardımcısı Yusuf Canbay, Mastöb gençlik kolu başkan yardımcıları  İbrahim Balcı, Ahmet Şahin ve ismini sayamadığımız çok sayıda dernek başkanları yeni yonetimde yer alırlarken ve misafirlrde bu özel günde hazır bulundular .

Cihan Akkôse kimdir

1977 Pütürge ormaniçi titrin köy doğumlu olup eğitiminin Malatya’da tamamladı 1990 yılında İstanbul’a gelerek ticarete atıldı uzun yıllardır doğalgaz Mühendislik hizmetlerinde Ticaretle uğraşmak dolup 2008 yılında ormaniçi Köyü Derneği yönetim kurulu üyeliği ile başlayan sivil toplum çalışmalarında Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği ile  Pütürge eğitim Vakfı’nda görev yapıyor. Evli iki çocuk babası.

 

Asil liste

Cihan Akköse Abuzer Yıldız Hasan Arıkboğa Hamit Sürmeli Aziz Orhan Ramazan Gökdemir Kasım Göktürk Mehmet Erdoğan Ömer Adıyaman Cumali Bozbey Mehmet Yiğit,

Yönetim kurulu yedek

Ramazan kartalmış Ramazan Arıkboğa Mehmet Orhan Mehmet Göktürk Ahmet Şahin Hasan Polat Şevket eşsiz Şahin Aksoy Zeynel Erdoğan Kagan Göktürk Timur Şahin

Dernek denetleme Asil

Aziz damar Ahmet Turan Polat Mehmet Arıkan

Dernek denetleme yedek

Abdullah teke Abdullah Adıyaman Kazım Çelebi

Etiketler: » » » » »
Share
4415 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ