logo

DEVA PARTİSİ BAĞCILAR İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan iş adamı Erkan Şanlı, “İnsanımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz, ne istediklerini biliyoruz. Sadece seçim dönemlerinde vatandaşı hatırlayıp ardından unutan siyasetçilerden olmayacağız. Siyasette ve toplumda kronikleşen sorunların çözüm yolunun, yenilikçi fikirleriyle insanımızın sorunlarına çözüm önerileri sunacak siyasetçilerden geçtiğine inanıyorum.” dedi.
DEVA PARTİSİ MEŞALESİ 
Gazete Bağcılar’a açıklamada bulunan Şanlı, DEVA Partisi’nin klasik siyaseti çıkış yolu olarak görmeyenler için büyük fırsat olarak gördüğünü söyleyerek şöyle konuştu “Mevcut siyasi partilerden umduğunu bulamayanların veya inandığı partilerin ülkemizin veya insanımızın sorunlarına deva olamadığını görenlerin DEVA Partisine yöneldiğini görüyoruz. Ali Babacan’ın vizyonu ve söylemlerine büyük bir eğilim olduğunu biliyoruz. Bugün ana akı medyada ne kadar yer bulamasa da Genel Başkanımız Ali Babacan ve ekibi gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.” dedi.
“DEVA Partisi kadrolarında bütün kesimlere ırk, din, mezhep, cinsiyet, yaş, statü veya maddiyat ayrımı yapılmadan sadece fikirleriyle yer bulduğunu görüyoruz” diyen Erkan Şanlı, “ülkemizin ve insanımızın karanlıktan çıkması için ufak bir kıvılcım dahi olsa aydınlatacak herkese ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz. Kıvılcımların DEVA Partisi çatısı altında toplanıp meşale olacağından hiç kuşkumuz yok. Bu meşale; önünü göremeyenlerin; siftah açmadan kepenk kapatan esnafın, gelecek kaygısı taşıyan, işsizlikle, mülakat ve torpil engeline takılan gençlerin önünü görmesini sağlayacak.” dedi.
BAĞCILAR’DA HERKESİN ELİNİ SIKACAĞIZ
Bağcılar’da elini sıkmadığım kimse kalmayacağı bir siyaset izleyeceğim diyen Şanlı, “Ben ilçemin sorunlarını çok iyi biliyorum ve bu sorunları mevcut, alışılagelmişin dışında siyaset yapacağım herkesin fikrinin kıymetli olduğu bir partinin çatısı altında deva olabileceğime inanıyorum. Gençlerinin nitelikli ve tecrübeli kadrolarla harmanlandığı bir partinin sadece Bağcılar’a değil, ülkemizin tüm sorunlarına deva olacağına inanıyorum. Tüm kesimleri kucaklayacak bir partinin parçası olmak, ülkemize, insanımıza, şehrimize ve ilçemize DEVA Partisi çatısı altında katkı sunmak benim için bir onurdur. Bu fikirlerim doğrultusunda DEVA Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığına aday olduğumu belirtmekten onur ve gurur duyarım. Bu görev bana tensip edilirse sokakları dinleyen, Bağcılar’da elini sıkmadığım kimse kalmayacağı bir siyaset izleyeceğimi belirtmek isterim.” İfadelerini kullandı.
ERKAN ŞANLI KİMDİR?
15 Ocak 1988 tarihinde Şanlıurfa’da doğan Erkan Şanlı, ilk ve ortaöğrenimini Siverek’te tamamladı. 2014 yılında Yeni Yüzyıl Üniversitesi Laboratuvar Teknikerliği bölümünden onur belgesiyle mezun oldu. 2014 yılında iş hayatına atılan Şanlı, 2014 yılında profesyonel saç ekimi kliniği kurdu. 2015 yılında Erkan Şanlı Hair Kliniğini kuran Şanlı, 2016 yılında işletmesini yurt dışına açtı. 2016’da Erbil’de sağlık turizmine başladı. 2017’de 3. şubesini Fas’ta, 2018’de 4. Şubesini Bağdat’ta, 2018’de 5. şubesini Kuveyt’te ve son olarak 6. Şubesini de Bahreyn’de kurdu. 2019 yılında İstanbul Sultangazi Batı Tıp Merkez’ini kurdu. Şanlı, Evli ve bir çocuk babasıdır.

Etiketler: »
Share
12613 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ