logo

Ekrem İmamoğlu Bağcılar’da

İBB, “Bölgesel İstihdam Ofisleri”nin 6’ıncısını Bağcılar’da, 7’ncisini Ümraniye’de açtı. İmamoğlu, Ümraniye ile birlikte eş zamanlı olarak açılan ve Ebu Bekir Kültür Merkezi bünyesinde konumlandırılan Bağcılar Bölgesel İstihdam Ofisi’nin açılışına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bölgesel İstihdam Ofisleri ‘nin altıncısını Bağcılar’da, yedincisini Ümraniye’de açtı. Başkan Ekrem İmamoğlu, Ümraniye ile birlikte eş zamanlı olarak açılan ve Ebu Bekir Kültür Merkezi bünyesinde konumlandırılan Bağcılar Bölgesel İstihdam Ofisi’nin açılışına katıldı. İSPER A.Ş. Genel Müdürü Ayşe Banu Saraçlar’dan çalışmalarla ilgili bilgi alan İmamoğlu, incelemelerde bulunduğu ofiste çalışanlarla tanışarak, her İstihdam Ofisi açılışının kendisini çok mutlu ettiğini vurguladı. “Çünkü orada elde edeceğimiz başarıyı, mutlu edeceğimiz insanları, aileleri, gençleri görür gibi oluyorum” diyen Başkan İmamoğlu, hedeflerinin yıl sonuna kadar 12 ofise ulaşmak olduğunun altını çizdi.

BAĞCILAR’DAKİ OFİS, ÜÇ İLÇENİN BİRLEŞTİĞİ YERDE AÇILDI

Bölgesel İstihdam Ofisleri ile iş gücü ihtiyacını doğru kimliklerle buluşturma modelini oluşturmaya çalıştıklarına dikkat çeken İmamoğlu; “Gençlerimizin ya da işe ihtiyacı olan hemşehrilerimizin iyi bir mesleki eğitimden geçirilerek, keyifli ve hak ettikleri işe girebilmenin gururunu yaşamalarına vesile olacak merkezler oluşuyor. ‘200 bin insana iş bulacağız’ derken, alışılmışın dışında bir modeli anlatmaya çalışıyoruz. Hakkımız olan iş gücünden doğru bir şekilde faydalanmanın en çağdaş, en uygar, en adil metodunu Bölgesel İstihdam Ofisleri’nde var ediyoruz” dedi. Bağcılar’daki ofisin Esenler ve Göngören ilçelerine yakın stratejik bir noktada kurulduğu bilgisini paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu; “Arkadaşlarımız burada neredeyse 1,5 milyon insanın daha da üzerinde bir nüfusa hitap edecek bir merkez oluşturdular. Ofisimizin burada konumlanması, Ümraniye gibi yoğun bir ilçede başka bir ofisimizin konumlanması yeterli değil. Biz bu ofisleri duyuracağız, tanıtacağız ve buradaki çalışma arkadaşlarımız da çok değerli ve kaliteli bir hizmet verecekler” diye konuştu.

Açılışa CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek, Cem Kılıç ve parti yöneticileri de katıldı.

GAZETE BAĞCILAR

 

Etiketler: »
Share
13329 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ