logo

En güçlü sivil toplum örgütü: MASTÖB

BAĞCILAR VE ESENLER’DE BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA İSMİNDEN SÖZ ETTİREN
MALATYA SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ BİRLİĞİ (MASTÖB) BÜYÜK İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR.

MASTÖB Bağcılar’ın ve Esenler’in

en güçlü Sivil Toplum Örgütü.

 

Bağcılar Güneşli’deki merkezinde faaliyet gösteren MASTÖB ve yönetimi kurulduğu günden beri Başta Bağcılar ve Esenler olmak üzere çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Birçok etkinlikler gerçekleştiren MASTÖB  ve yönetimi Adil Gevrek Başkanlığı’nda isminden söz ettirmeye devam ediyor. Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı ve MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek  “ Yönetimimizle birlikte amacımız hemşehrilerimizle birlik ve baraberliğimizi tüm gücümüzle artırmak ve örnek gösterilen bu dayanışmamızı daha da ileriye taşımak” dedi.

Bağcılar Güneşli’deki merkezinde faaliyet gösteren MASTÖB kurulduğu günden beri Başta Bağcılar ve Esenler olmak üzere çalışmalarına siyasi, ekonomik, spor ve diğer alanlarda sürdürerek Malatya’a hizmet etmeyi sürdürüyor. MASTÖB Yönetim Başkanı ve Yeni Malatya Spor Kulubü Başkanı Adil Gevrek ve yönetiminin, Malatya’nın ekonomik, sosyal, kültürel, tarihsel birikim ve değerlerine sahip çıkarak kenti dünya çapında tanıtmak, ülkenin  her noktasında görev alan kişi ve kuruluşlar arasında dayanışma ve eşgüdüm sağlayayan istişareleri hemşehri camiasında büyük takdir topluyor.

GÖNÜL VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gazete Bağcılar’a bir açıklama yapan Adil Gevrek amaçlarının sadece Malatya’ya hizmet etmek olduğunu söyleyerek “Malatya ve Malatyalılar’ın ortak değer ve sorunlarına eşgüdüm içinde çözümler üretmek, bu konularda her türlü çalışmayı yürütmek için tüm gücümüzle yönetimle birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Türkiye genelinde Malatya’nın Sosyal, Kültürel ve Eğitimin kalkınması, yaşam standartlarının iyileştirilmesi amacı ile kurulmuş sivil toplum örgütleri ve bu birlik ve beraberliğin korunması adına çalışan özverili hemsehrilerimiz, Yerel Yönetimler birliğimizin gerçek üyeleridir” diyerek Malatya’ya gönül veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. GAZETE BAĞCILAR

 

MALATYA SEVDALISI ADİL GEVREK VE YÖNETİMİ

MASTÖB ve Yeni Malatya Spor Kulübü Başkanı Adil Gevrek’in ve yönetiminin Malatya için nasıl çalıştığını, özverili gayretlerini ve başarılarını hep birlikte izliyoruz. Sadece Bağcılar ve Esenler Bölgesin’de her ay birden fazla etkinlik gerçekleştirerek, MASTÖB ve yönetiminin tüm çalışmaları gazetemizde her daim yer aldı. Bir başkan düşünün ki yönetimiyle birlikte Malatya’yı bir yerlere taşımak için elinden geleni yapıyor.

Bir yandan siyasetin tüm kurumlarıyla temas halinde, bir yandan sporun her alanıyla istişare halinde, bir yandan ekonomik ve sosyal dayanışmayı sürdürecek projelerle Malatya’ya hizmet ediyor. Başkan Adil Gevrek Malatya’yı daha iyi yerlere taşımak için eşinden çocuğundan vazgeçerek gece gündüz çalışarak Malatyalılarla bütünleşmeyi sürdürüyor.

Başkan Adil Gevrek Başkanı olduğu Yeni Malatyaspor, MASTÖB ve yönetiminin daha nice başarıları ve yenilikleri, Malatyalı hemşehrilerin desteğiyle dün olduğu bugün de yarında sürdüreceği kuşkusuz ortatadır.

Kaldı ki Başkan Adil Gevrek, gerek Yeni Malatya Spor’da gerekse de MASTÖB’de maddi ve manevi sorumluluğunu üzerine alarak çalışmalarını sürdüğünüde görmekteyiz. Bugün gazetemizde çıkan haberlerin küpürü bile bunun refaransıdır. Nice böyle Malatya’ya güzel çalışmalar yapanları haber yapmak ve yazmak dileğiyle… Başkan Adil Gevrek ve yönetimine başarılar dileriz. GAZETE BAĞCILAR

MASTÖB Sosyal Aktivetelerden Sorumlu
Genel Başkan Yardımcısı Cihan Akköse

MASTÖB VE YÖNETİMİ

TÜM GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR

MASTÖB VE ÇALIŞMALARI BASINDA
HEP YER ALDI. İŞTE GAZETEMİZDE
ÇIKAN BAZI HABERLER

 

MASTÖB Sosyal Aktivetelerden Sorumlu Genel Başkanı Cihan Akköse, Bağcılar ve çevre ilçelerde yaptığı başarılı çalışmalarla MASTÖB’ün isminden söz ettirmeye devam ediyor.

 

MASTÖB Sosyal Aktivetelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cihan Akköse Gazete Bağcılar’ın sorularını yanıtlayarak şöyle konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZN DESTEĞİ ÖNEMLİ

“MASTÖB Başkanımız Adil Gevrek ile birlikte yönetim olarak göreve geldiğimizden bu yana birçok etkinlik gerçekleştirerek değerli hemşehrilerimizle bütünleşmeyisürdüyororuz. Her geçen gün MASTÖB büyümeye devam ediyor. Elbette bu konuda hemşehrilerimizin bize verdiği destek önemli. Mesela son yaptığımız etkinlikle Esenler ve Bağcılar standımız ramazan ayında hergün çok değerli mısafirleri ağırladı ve en kalabalık çadır olarak yerimizi aldık. Yönetimdeki tüm arkadaşlarımız ile birlikte başta Uygun Öztürk, Yaşar Yaman, Nevzat Gültekin, Nazife Özdemir ve Mehmet Yalçınkaya olmak üzere canı gönülden çalıştılar ve mısafirlerimizle tek tek ilgilendiler.

MASTÖB’ün 2017’de yaptığı çalışmalarla daha da çok ses getireceğini belirten Cihan Akköse “MASTÖB hepimizin, Malatya hepimizin biz birlikte güçlüyüz ve birlikte başarıyoruz. Farklı projeleri ve farklı önerileri olan tüm hemşehrilerimiz bizim için önemlidir ve onları her zaman fikirlerini değerli buluyoruz” dedi. Akköse MASTÖB’e değer katan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Etiketler: » » » » »
Share
5075 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ