logo

Erken tanı hayat kurtarır

 

Rusya’da kozmonotların uzaya gönderilmeden önce tepeden tırnağa tarandığı metot sayesinde vücuttaki tüm hastalıklar ve hastalığa yol açabilecek bakteriler, virüsler 30 dakikada tespit edilebiliyor. Beyindeki radyo frekanslarıyla tüm vücudu analiz ettiklerini belirten Dr. Işılay Erdoğan, “Rusya’daki tüm devlet hastanelerinde 6 yıldır uygulanan bu metotta, erken tanı cihazı sayesinde her yaştan insan kontrolünü kolayca yaptırabiliyor. Uygulamada radyasyon tehlikesi de yok. Yapılan çalışmada alınan sonuçlarda başarı oranı yüzde 95. Sistem, ilerde olabilecek hastalıkları da tespit ediyor. Hatta cilt kanseri gibi bazı kanser türlerinde de bizleri uyarıyor. Vücuttaki parazit, mantar, virüs ve her türlü zararlı bakterileri tespit ediyor” diyor.
Bilim adamları yıllardır insan sağlığı konusunda araştırmalar yapar, hastalıkların teşhis ve tedavileri konusunda uzun uğraşlar verir. Tıp doktorları da her platformda hastalığın özellikle erken teşhisin önemini vurgular. Erken teşhis, sağlıklı bir yaşamın yolunu açtığı gibi, hayat kurtaran bir uygulamadır. Hastalık başlangıç aşamasında tespit edildiğinde tedavisi kısa zamanda yapıldığı gibi, aksi durumda olması muhtemel acı ve ızdırabın önüne geçer.
 
TIP DOKTORU HİMAYESİNDE
Akfarma Alternatif Tıp Merkezi Genel Müdürü Hacı Akdemir, yıllardır medikal cihazlar ve tamamlayıcı tıp ürünleri konusunda çalışmalar yaptığını belirterek, “Mesleğimiz gereği özellikle medikal cihazlar konusunda birçok ülkede araştırmalar yaptım. ‘Biospect21’ adlı erken tanı cihazını Rusya’dan getirdik. Mükemmel sonuçlar veriyor.  Şu anda sadece İstanbul’da Florya ve Kartal merkezlerimizde hizmet veriyoruz. Tıp doktoru himayesinde 30 dakikada yapılan check up ile vücudunuzdaki sağlığınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İnsan sağlığı çok önemli bir konudur. ‘Sağlıklıyım benim bir şeyim yok’ demeden erken tanı cihazından tüm vücudunuzu taratabilir, varsa sinsi hastalığı öğrenebilirsiniz. Ayrıca vatandaşlarımız ‘sağlıkçıyım’ diyen herkese inanmamalı ve tıp doktorlarının söylemlerini dikkate almalıdırlar. Bu erken tanı cihazı ile ilgili daha geniş bilgiyi www.akfarma.biz web adresinden de bulabilirsiniz.” diye konuştu.
BU ERKEN TANI CİHAZI ÖNEMSENMELİ
Ağrı Tedavisi ve Ozon Terapisi uzmanı Dr. Işılay Erdoğan koruyucu hekimliğin ve erken teşhisin sağlığın kazanılmasındaki önemine dikkat çekti. Işılay, bu tür erken tanı cihazlarını  yoğun kullanan merkezlerde; Rusya ve Ukrayna’da detaylı incelediğini, alınan neticelerdeki başarılarının önemsenmesi gerektiğini açıkladı.
Dr. Işılay Erdoğan, “Cihaz bir laptopa bağlandıktan sonra yüklenen bir programla çalışıyor. Radyo dalgaları gibi zararsız ve vücudumuzdaki tüm organları tanıyan bir dalga frekans alışverişi bir kulaklık aracılığı ile yapılıyor. Buradan gelen veriler beynimiz tarafından değerlendirilip tekrar veri olarak cihazda anlamlandırıyor. Şematik bir dökümantasyon yapılıyor.
Sistem gelen frekansları değerlendirip vücutta var olan bozuk frekans alanlarını tespit ettiği gibi, ileride oluşabilecek hastalıklar hakkında fikir sahibi olmamızı da sağlıyor. Kliniğimde hastalardan alınan öykü, fiziki muayene, laboratuvar test sonuçları ve röntgenlerle yapılan muayenelerin yanı sıra erken tanı cihazlarıyla yapılan muayene sonuçlarının birbirine çok yakın. Bu cihazın koruyucu hekimlik yapan her doktorun muayenesinde ayrıca kullanması gerektiğine inanıyorum” dedi.
ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI  
Erken tanı cihazı Biospect21’in hem kullanıcı ve eğitimci diploması bulunduğunu söyleyen Fitoterapist Metin Kımıldar ise “Rus bilim adamları bu cihazı öncelikle uzaya giden astronotlar için yapmış. Astronotların hastalıklarını tespitinde ve tedavisinde kullanılmış ve başarılı sonuçlar alınmış. Cihaz daha sonra geliştirilerek Rusya’daki tüm devlet hastanelerinde kullanılması sağlanıyor. Bu cihazın kullanımı yaygınlaştığında ülke ekonomisine büyük katkısı olacaktır. Zira hastalık yayılmadan erken teşhisle tedavi edilecek. İlaç kullanımının ve tıbbi müdahale de yapılacak harcamaların önüne de geçilmiş olacaktır” diye konuştu.
Kımıldar, her yaştan insanın rahatlıkla bu cihazdan kontrollerini yaptırabileceğini belirterek; “Kesinlikle radyasyon içermez. Cihazın gönderdiği frekansların bize zararı yok. Biz tedavi amaçlı gönderdiğimiz frekanslarla o hastalıklı bölgeyi yok edebiliriz. Ayrıca cihaz, kişinin hangi ilacın faydalı olabileceğinin de tespitini yapabiliyor. Vücuttaki parazit, mantar, virüs ve her türlü zararlı bakterileri tespit eden erken tanı cihazının sağlık sektöründe önemli bir yeri olacağına inanıyorum” dedi.
OLASI HASTALIKLARI UYARIYOR
‘Biospect21’ başa takılan kulaklıklar (elektrot) sayesinde 30 dakikada tüm vücudu taramadan geçiriyor. Tarama sonucunda vücut yapısının yanı sıra tüm organlar renklerle gösterilerek yazılı çıkan sonuç grafiklere de yansıtılıyor. Ve tüm organ ve sistemleri hastalanma riskine göre sıralayan program, ileride oluşması muhtemel hastalıklar hakkında da uyarılarda bulunuyor. Böylece tüm sistem ve organlardaki işlevsel bozukluklar tespit edilebiliyor. Bu işlemin ardından kişinin yaptırması gereken testler uygulaması gereken diyet programı, vücut yağ oranı, kolesterol düzeyi ve psikolojik karakter yapısı hakkında da bilgilere ulaşılabiliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0216.511 57 67- 0549  371 71 21 telefonu arayabilirler.
Erken tanı hayat kurtarır, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Etiketler:
Share
7947 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ