logo

Gazeteci Koray Çalışkan’dan Ardahan Ölçek Köyü için anlamlı mesaj

 

Gazeteci-Yazar Koray Çalışkan Ardahan Ölçek Köyü için kendi twitter hesabından yayımladığı mesaj sosyal medyada bir anda ilgi odağı oldu.
25 Takipçisi olan Ardahan Ölçek Köyü’nün twitter hesabı Gazeteci-Yazar Koray Çalışkan’ı takip etti. Aynı dakikalarda Gazeteci Çalışkan’da Ardahan Ölçek Köyü’nü takip etti ve kişisel twitter hesabından “Ardahan Ölçek Köyü’nün 26. takipçisi olmaktan bu gece gurur duydum” mesajını yayımladı.

Bunun üzerine Ardahan Ölçek Köyü’nün twitter takipçi sayısı bir anda yükseldi. Ölçek Köyü site admincileri Ardahan Ölçek Köyü’nün hem twitter hesabından hem de 3 bin 147 Ardahan Ölçekli’nin arkadaş olduğu Ardahan Ölçek Köyü Dernek Faceebok adresinden fotoğraflı şu mesajı yayımladı: “Gazeteci-Yazar Sayın Koray Çalışkan, kişisel twitter hasabından “Ardahan Ölçek Köyü’nü takip etmekten gurur duydum” mesajı atması bizleri onurlandırmıştır. Mesleğin duayeni Sayın Koray Çalışkan’a, göstermiş olduğu nezaketten dolayı Ardahan Ölçek Köylüleri olarak teşekkür ediyoruz ve bu anlamlı jestinden dolayı çok mutlu olduğumuzu siz değerli hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyarız…” mesajı yayımladı.

Öte yandan Gazete Bağcılar olarak, ilçemizde oturan Ardahan Ölçekli okuyucularımız bu haberi yeni sayımızda sayfalarımızda okuyabilirler.  HABER MERKEZİ

 

 

 

 

Etiketler: » »
Share
4176 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ