logo

Güneşli Balkan Türkleri geleneksel iftarda buluştu

Güneşli Balkan Türkleri Derneği geleneksel iftar etkinliğinde buluştu. Güneşli Okyanus Koleji’nin bahçesinde gerçekleşen iftar programına vatandaşların ilgisi büyüktü. Konuyla ilgili açıklama yapan Güneşli Balkan Türkleri Derneği Başkanı Özcan Sırmalı “Böylesine güzel ve mübarek bir günde bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Biliyorsunuz ki Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu mübarek günde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz Ramazan İftarına bu alanı doldurarak teşrif etmeniz, bizim birlik ve beraberliğimizin  ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Rabbim orucumuzu kabul etsin ve nice güzel Ramazanlar da buluşmak dileğiyle, Ramazan ayının hepimize hayırlı uğurlu ve bereketli olması dileğiyle sizleri selamlıyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Sırmalı, kendilerine her zaman desteklerini sunan Okyanus Koleji’ne, Okul Müdürü Ahmet Mazman’a teşekkür ederek şöyle devam etti, “Biz dernek olarak Balkanlar’da önümüzdeki günlerde erzak ve kumanya dağıtımına da başlayacağız, bizlere bu konuda destek veren tüm vatandaşlarımıza  teşekkür ediyorum ve Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Güneşli Okyanus Koleji Müdürü  Ahmet Mazman ise Gazete Bağcılar’a yaptığı açıklamada “Güneşli Balkan Türkleri’ni bu mübarek  Ramazan günün de kolejimizin bahçesinde misafir etmekten onur duyduk. Biz sadece okulumuzun bahçesini açtık, tüm emek çok değerli Güneşli Balkan Türkleri Derneği yöneticilerinin. Bizler de bu güzel aile iftarında ailece bulunmaktan mutluluk ve keyif aldık” dedi.

GAZETE BAĞCILAR

FOTOĞRAFLARI BÜYÜK GÖRMEK İÇİN FOTOĞRAFIN ÜSTÜNE TIKLAYIN

 

Etiketler: » » » »
Share
4082 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ