logo

Herkes bu düğünü konuşuyor…

Bağcılar Belediyesi 31 çifti öyle bir düğünle evlendirdi ki

herkes bu düğünü konuştu..

Bağcılar Belediyesi ihtiyaç sahibi 31 çifti, unutamayacakları bir tarihte unutamayacakları bir düğünle evlendirdi. Tüm ev ihtiyaçları karşılanan çiftler, antika niteliğindeki gelin arabalarıyla şehir turu attı, İstanbul Shapphire’de yerden 236 metre yüksekte bir birlerine “evet” dedi. 

Bağcılar Belediyesi, düzenlediği muhteşem bir düğünle 31 çifti evlendirdi. 12.12.2012 tarihine denk getirilen Toplu Düğün Şöleni’nde çiftlere unutamayacakları bir program hazırlandı. Bağcılar’dan 1920-1930 model eski Amerikan arabaları ile yola çıkan çiftler, Türkiye’nin en yüksek binası olan İstanbul Shapphire’nin seyir terasında, bir birlerine “evet” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı saat 12.12’yi gösterdiği anda Duygu Kırmızıateş- Okan Bebek çiftinin nikahını kıydı. Tüm çiftlere mutluluklar dileyen Çağrıcı, belediye olarak ihtiyaç sahibi çiftleri evlendirdiklerini söyledi. Bu yıl Toplu Düğün Şöleni’nin 17.’sini gerçekleştirdiklerini ifade eden Çağırıcı, “İhtiyaç sahibi çiftlerimizi hayırseverlerimizin de katkılarıyla evlendiriyoruz. Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
Shapphire’de nikahı kıyılan ikinci çift ise Narin Doğan ve Bekir Perdeli oldu. Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır da Doğan ve Perdeli çiftinin nikah şahitliğini yaparak, “Tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Çakır, alışılmışın aksine evlilik cüzdanını gelin yerine “aile reisi erkektir” diyerek damata vermesi dikkat çekti. Program kapsamında damatlar gelinlere kırmızı gül verirken heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı. İstanbul ayaklarının altında öğle yemeği yiyen çiftle daha sonra 4 boyutlu simulasyon odasında İstanbul turu attı.

OLİMPİK SPOR SALONU’NDAN MUHTEŞEM DÜĞÜN

İstanbul Shapphire’deki programın ardından aynı araçlarla Bağcılar’a dönen çiftler burada da Olimpik Spor Salonu’nda kendileri için düzenlenen muhteşem programa katıldı. Önce Bağcılar Kültür Merkezi’nde kendileri için verilen akşam yemeğine katılan çiftler buradan Olimpik Spor Salonu’na geçti. Burada da Başkan Çağırıcı, Yağmur Dinç ve Serkan Yalçınkaya ile Sibel Çelik ve Nurzat Yokuş çiftinin nikahlarını kıydı. Diğer çiftlerin nikaları Bağcılar Belediyesi evlendirme memurları tarafından kıyıldı. Neva Fasıl Grubu’nun verdiği konserle başlayan program kapsamında takı merasimi düzenlendi ve çiftler tebrik edildi. Program ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in verdiği konserle sona erdi.

İlk Toplu Düğün Şöleni’ni 1996 yılında 33 çifti evlendirerek yapan Bağcılar Belediyesi, o tarihten bu yana her yıl ihtiyaç sahibi çiftleri evlendiriyor. Beyaz eşyasından mobilyasına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayarak gerçekleştirilen programlarda şimdiye kadar toplam 752 çiftin nikahı kıyıldı.

Programa, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yanı sıra AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin Topal, Bağcılar Emniyet Müdürü Birol Usşen, Bağcılar Nüfus Müdürü Doğu Adıgüzel, Bağcılar Sağlık Müdürü Hülya Zengin Tiryaki, Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Şakir Şahin ile belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çiftlerin yakınları katıldı.

Burada da yapılan konuşmalarda Başkan Çağırıcı, Kaymakam Erdal Çakır, İsmet Öztürk ve Özlem Zengin Topal evliliğin önemine değindi ve çiftleri tebrik etti.

Etiketler:
Share
3071 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ