logo

Iraklı Hastalar Şifayı Dünyagöz Bağcılar’da buldu

Kurulduğu günden beri göz ve göz çevresi sağlığına dair bölge halkının tüm sorunlara çözüm getiren ve sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle hizmet veren Dünyagöz Bağcılar’da iki ülke arasında yapılan anlaşma dahilinde ülkemize gelen 10 Iraklı hastanın tedavisi gerçekleştirildi.

Tam donanımlı hizmet
Kurulduğu günden beri göz ve göz çevresi sağlığına dair bölge halkının tüm sorunlara çözüm getiren ve sunduğu yüzlerce farklı tedavi yöntemiyle Dünyagöz Bağcılar, iki ülke arasında yapılan anlaşma dahilinde ülkemize gelen 10 raklı hastanın tedavisi gerçekleştirildi.

 

Hastalar başarıyla tedavi edildi

Bölge halkının yanı sıra, çevre ülkelerden gelen hastaların tedavilerini en yeni teknolojiler ve uzman hekim kadrosuyla çözüme kavuşturan Dünyagöz Bağcılar’da , Irak Sağlık Bakanlığı ile yapılan anlaşma dahilinde gelen hastalar başarıyla tedavi edildi. Yanlış teşhis ve tedaviler sebebiyle büyük göz sağlığı problemi yaşayan ve ülkelerinde sorunlarına çözüm üretilemeyen hastaların tedavisini gerçekleştirdiklerini belirten Dünyagöz Bağcılar Müdürü Reyhan Uçal, “Hastanemize başvuran 10 Iraklı hastanın tedavilerini gerçekleştirerek görme seviyelerinin yükselmesini sağladık. Hastaların tamamı şeker hastalığından dolayı retina Vitrektomi ameliyatı oldular. Başarılı altyapımız ve hekimlerimizin tecrübesi sayesinde, hastalarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Herkesin tercihi Dünyagöz

Yurtdışından gelip ülkemizi tercih eden hastaları sağlıklarına kavuşturmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Dünyagöz Bağcılar Müdürü Reyhan Uçal “Dünyagöz Bağcılar olarak, sunduğumuz gelişmiş tedavi yöntemleri, binlerce vaka tecrübesine sahip hekim kadromuz ile gözün tüm branşlarında teşhis ve tedavi hizmetler sunuyoruz. Dünyanın en gelişmiş teknolojilerinin uygulandığı merkezimizde sadece ilk senemizde 20 bine aşkın hastanın göz sağlıklarına kavuşmasını sağladık. Bölge halkının yanı sıra, çevre ülkelerden gelen hastaların da bizleri tercih etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İlerleyen dönemlerde de dünyadaki en yeni tedavi yöntemlerini hastanemize entegre ederek, bizi tercih eden tüm hastalarımıza alabilecekleri en iyi göz sağlığı hizmetlerini sunmaya devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

GÖZ CERRAHİSİNDE ÖNEMLİ BAŞARILAR

Kurulduğu günden bugüne Bağcılar’da cerrahi alanında başarılı çalışmalara imza atan ve isminden sık sık söz ettiren Dünyagöz Bağcılar, gözleri ile ilgili görme sorunu yaşayan 10 Iraklı hastayı sağlığına kavuşturdu. Dünyagöz Bağcılar Hastane Müdürü Reyhan Uçal, “Dünyagöz Hastaneler Grubu olarak Irak Sağlık Bakanlığı ile yapılan anlaşma dahilinde gelen hastalarımız başarıyla tedavi edildi” dedi.

 

GAZETE BAĞCILAR

Haberin yer aldığı gazete sayfalarımızı yüksek çözünürlükte okumak için lütfen tıklayınız..

 

RANDEVU İÇİN:
DÜNYA GÖZ HASTANESİ GRUBU’NUN İNTERNET SİTESİNE BAĞLANMAK VE RANDEVU ALMAK İÇİN İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ DÜNYA GÖZ HASTANESİ GÖRSELİNE TIKLAYINIZ..

Etiketler: » » »
Share
12058 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ