logo

Memleket Partisi tam saha presse başladı

Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur saha çalışmalarına hız verdi. 31 Mart yerel seçimlerinde Bağcılar’dan belediye başkan adayı olan Memleket Partili Bülent Uygur esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur seçim çalışmaları kapsamında Güneşli Merkez Camii Çay Ocağında camii cemaati ile bir araya geldi. Camii cemaati ile sohbet eden Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur istek ve taleplerini dinledi.

Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur Güneşli’de bulunan Kirazlı Caddesi ve Üsküp Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur 31 yıldır yaşadığı Bağcılar’da karşılatığı komşularının ilgisi ile karşılaştı.

Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur seçim çalışmasında STK ziyaretleri kapsamında merkezi Güneşli Mahallesinde bulunan Sinop Durağan Uzunöz Köyü Derneğini ziyaret etti. Ziyarette Sinop Durağan Uzunöz Köyü Derneği Başkanı Murat Sipahi evsahipliği yaptığı ziyarette misafirlerini ağırladı. Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur ziyaretlerinin seçim çalışmaları kapsamında olduğıunu söyleyerek seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlattı. Memleket Partisi Bağcılar Belediye Başkan Adayı Bülent Uygur dernek üyelerinden istek ve taleplerinin neler olduğunu sorarak dinledi.

 

 

Etiketler: »
Share
459 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ