logo

Saadet Partisi Bağcılar’dan Millet Vekil Buluşması…

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği programda önemli açıklamalarda bulundu.

Gazze’de yaşanan soykırıma dair konuşan Çalışkan, “İsrail”  Nil ile Fırat arasındaki toprakları hedefliyor. Bu bağlamda 22 ülkenin haritasını değiştirmek istiyorlar. Bu ülkelerin arasında biz de varız. Şehirlerimiz İsrail’in hedefinde. Gazze düştüğü an hedef Türkiye’dir” diye konuştu.

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığının düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programı kapsamında dün kahvaltı programı gerçekleştirildi. Çok sayıda kişinin katıldığı programın konuğu Saadet Partisi Hatay  Milletvekili Necmettin Çalışkan oldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Osman Baş açılış konuşması yaptı. Konuşmasında Bağcılar’ın sorunlarına değinen Baş’ın ardından katılımcılara seslenen Çalışkan, önemli sözler sarf etti.

“ FİLİSTİN MESELESİ BEKÂ MESELESİDİR”

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, Filistin’de yaşanan soykırıma dair önemli açıklamalarda bulundu. Filistin meselesinin Türkiye’nin bekâsını ilgilendirdiğini kaydeden Çalışkan, Gazze düştüğü an hedefin Türkiye olacağını dile getirdi. Çalışkan, konuya ilişkin olarak, “Filistin meselesi, Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunu haline geldi. Filistin’e sahip çıkmak zorundayız çünkü bu bir milli bekâsı meselesidir. İsrail, Nil ile Fırat arasındaki toprakları hedefliyor. Bu bağlamda 22 ülkenin haritasını değiştirmek istiyorlar. Bu ülkelerin arasında biz de varız. Şehirlerimiz İsrail’in hedefinde. Gazze düştüğü an hedef Türkiye’dir” dedi.

“FİLİSTİN’E SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Gazze’nin dünyanın en büyük açık hava hapishanesi olduğunu belirten Çalışkan, “Her gün insanlar ölüyor. Bizler Filistin davasına sahip çıkmak zorundayız. Bu insan olmanın gereğidir. Filistin davasına sahip çıkmak aynı zamanda bir imani görevdir” ifadelerini kullandı.

Etiketler:
Share
1116 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ