logo

Saadet Partisi esnaflarla kahvaltıda buluştu

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır

 Haber: Bilal Çığrım-Gazete Bağcılar

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı Bağcılar da yaşayan esnaflara kahvaltı vererek hem bağcıların esnafının sorunlarını dinledi hem de çözüm önerilerinde bulundu.
 
 
 
Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı Bağcılar esnafının sorunlarının ve yerel gündemlere ilişkin problemlerinin konuşulup tartışıldığı bir kahvaltı düzenledi. Bağcılar İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlik esnafların yoğun ilgisini gördü. Saadet partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Bağcılar İlçe Başkanı Beşir İstemi ve Bağcılar Esnaflar Odası Başkanı Rıza Ertürk’ün de katıldığı etkinlikte özellikle Bakkal ve Market konusu öne planda idi. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu konu ile ilgili şunları söyledi;’’Değerli kardeşlerim Bakkal bir mahallenin kalbidir. Bakkallar mahallede en güvenilir kurum olarak bilinir. Ancak günümüzde yapılan ve yürürlüğe konulan hükümlerle Bakkalları bitirmeye yönelik bir girişim vardır. Zira yapılan değişikliklerle her mahallede bir market kurulması ön görülmekte ve küçük esnafı perişan edecek bir yol izlenmektedir.
Avrupa’da dahi AVM’lerin çoğu şehir dışında kurulurken bizim ülkemizde ne hikmetse her mahalle arasına bir AVM kurma hevesi var’’ dedi. Etkinlikte konuşan Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Beşir İstemi ise;’’Bakkallarımıza hak ettiği değer verilmemekte ve bu sorun her geçen gün bir çığ gibi büyümektedir. Eğer biz küçük esnafı korumazsak ülke pazarını yabancı sermayeye teslim etmiş oluruz’’dedi.
 
 
Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığında yapılan etkinlik katılımcı ve konuşmacıların tebrik ve teşekkürleri ile sona erdi.

Share
2721 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ