logo

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim gazetecilerle buluştu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, yerel basın temsilcileriyle buluştu.  Çok sayıda gazetecinin katıldığı programa Bağcılar’dan sadece Gazete Bağcılar katıldı.

Konuşmasına 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak başlayan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Abdullah Sevim, “Yerel basının içinde bulunduğu zorluklara değinerek yaşanan kağıt krizinde  ulusal basın gibi yerel basının da bu krizden olumsuz etkilendiğini” dile getirdi.

 

Cevizlibağ’daki İl Başkanlığı binasında düzenlenen programa Saadet Partisi İl Başkan Yardımcıları Bilal Ay ve Abdülhalim Meşe, İl Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Gürlü, Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Fetullah Bülbül, Kartal Belediye Başkan Adayı Fehim Hava, Esenler Belediye Başkan Adayı Tuğrul Yalçınkaya ve Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Yaşar Avcı  ve partililer katıldı..

İl Başkanı Abdullah Sevim, Kanal İstanbul Projesi’nden, yerel yönetime, poşetin ücretli satışından çarpık kentleşme, kağıt fiyatları ve Millet İttifakı’na kadar birçok konuya değindi. ittifak konusunda; Millet İttifakı ile dirsek teması olabileceği vurgusu yapan Başkan Sevim, “Seçim ittifakı değil de, dirsek teması olabilir. Yani ilçeler bazında, beldeler bazında, bize en fazla oy kazandıracak olan birtakım girişimlerde bulunulabilir. Ama şu kesin ki, biz mutlaka her yerde kendi adayımızla seçime gideceğiz” diye konuştu.

ÇARPIK KENTLEŞME YEŞİL ALANLAR YOK OLUYOR

Açıklamalarına yaklaşan yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerle devam eden Sevim, İstanbul’un kötü yönetildiğini belirterek, “Bugün İstanbul tam bir keşmekeş ile karşı karşıya. Trafik ayrı problem. Toplu ulaşım apayrı bir problem. Çarpık kentleşme, yeşil alanların giderek yok olması, adaletsiz kentsel dönüşüm uygulamaları, her yağmurda ortaya çıkan altyapı problemleri derken İstanbul, yaşanabilir bir yer olmaktan maalesef çıkmış durumda. Adeta 1994’teki gibi bir şehircilik krizi ile başbaşa kalmış durumda” şeklinde konuştu.

Yerel seçimlerde iddialı olduklarını dile getiren Sevim, “Biz uzun süreden beri titiz çalışmalar yürütüyoruz. Heyecanla, azimle ve gayretle çalışıyoruz. İstanbul’un içerisinde olduğu durum belli. İnsanlarımız bizim geçmiş dönem başarılarımızı özlediklerini, bize karşı teveccühlerinin olduğunu görüyoruz. Göreceksiniz tüm ilçelerin hepsinde başarıya ulaşacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

GAZETE BAĞCILAR

Etiketler: » » » » » »
Share
6611 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ