logo

COFFEEMANIA Bağcılar yürüş yolunda açıldı

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir açılışa ev sahipliği yapan ve müşterilerini ağırlayan Coffeemania’nın Bağcılar Şubesi Bağcılar yürüş yolunda açıldı. Açılışa halkın ilgisi yoğun olurken, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar Emniyet Müdürü Erden Bursalı, Çınar Mahallesi Muhtarı Hakan Delice ve Bağcılar Çarşı Caddesi Esnafları Derneği Başkanı Hakan Karacanik ile birlikte işetme sahibi Yunus Şaşmaz tarafından dualarla kurdele kesilerek açıldı.

Açılışta birer konuşma yapan Bağcılar Erdal Çakır “Yenilenen ve güzelleşen Bağcılar’ın çehresi değişiyor. Yepyeni bir lezzete daha görücüye çıkıyor, hayırlı olsun diliyorum” dedi.

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk’te “Bağcılar’da böylesine güzel lezzet duraklarının artmasını temenni ederek hayırlı olsun “ dedi. Çınar Mahallesi Muhtarı Hakan Delice’de “başarılar” diledi.

Coffeemania’nın Bağcılar Şubesi’nı Bağcılar’a kazandırdıkları için büyük heyecan içinde olduğunu söyleyen işletme sahibi Yunus Şaşmaz “Açılışımızda bizi onurlandıran tüm değerli Bağcılarlı yöneticilerimize ve halkımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bağcılar’a lezzeti ve kaliteyi sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Coffeemania’yı Avrupa’da ve ülkemizde kahve çuvalları, çekirdekleri, makineleri ve kokuları arasında yoğun yoğun geçen 30 yıllık profesyonel hayatımızın ardından kurulmuş köklü bir yerdir. Hedefimiz “Kahve dendiğinde akla gelen ilk marka olmak”. Öncelikli amacımız ise “kaliteli kahve kültürünü” tüm Bağcılar’a ve sonrasında diğer ilçelerimize, ulaşabileceğimiz her noktasına yaymak. dedi.

Bu haberi Gazete Bağcılar’ın Ocak Sayısının 4. sayfasında daha geniş okuyabilirsiniz.. 

HABER: VOLKAN ÇELİKTÜRK

Etiketler: » » » » »
Share
50452 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ