logo

Saadet Partisi Bağcılar Kongreye gidiyor

 

GAZETE BAĞCILAR’IN KATILDIĞI O BASIN TOPLANTISI VİDEO HABER

 

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı ve gerçekleşecek kongrede adaylığını açıklayan Şakir Şahin, Gazete Bağcılar’ın iştirak ettiği basın toplantısına şu açıklamalarda bulundu.

“Çok kıymetli basın mensupları

Öncelikle 02.11.2014 Pazar günü 12.00 da gerçekleştireceğimiz 5.Olağan Kongremiz nedeni ile sizlerle bir araya geldik.

Sayın basın mensupları, sizinde müşahede ettiğiz üzere türkiye önemli bir süreçten geçmekte. Bu güne gelinceye kadar, 13 yıllık sürecin özellikle son 4 yılında önemli olaylara tanıklık etmekteyiz.

Ülkemizinde içinde bulunduğu coğrafyada önemli gelişmelere yakınen tanıklık etmekteyiz. Ne yazık ki, iktidar ab uyum süreci ve abd stratejik ortaklığı gereği, çevremizde cereyan eden olaylarda etkin rol almaktadır. Ortadoğuya demokrasi getirme bahanesiyle, türkiye’nin etrafında zulüm, kan ve ve göz yaşı artarak devam ediyor. Siyonist zihniyetin ortaya koymuş olduğu bop projesi onların hamileri tarafından dünyaya itiraf edilirken, ortadoğuda 22 islam ülkesinin sınırlarının ve rejimlerinin değişeceği ve hatta buna türkiyenin de dahil olacağını açık açık ifade ettiler. Bu süreç içerisinde, gerek Sudan, Somali, Afganistan, Irak, Libya, Suriye, ve benzeri yerlerde, rejimleri değiştireceğiz düşüncesiyle oluşturulan kaos ortamlarına ortak oldular. Ve stratejik ortak kabul edilen abd tarafından bu bölgelerde üretilen, terörüstlere karşı, sözde onları ortadan kaldırma bahanesiyle kurulan ittifaklarda yer aldılar. Bir çok yerde devrilen diktatörlerin ve zalimlerin yerine o diktatör ve zalimlerin bu güne kadar yaptıklarının kat kat fazlasıyla zulüm, kan ve gözyaşı ortaya koydular. Ortadoğu ve türkiye’nin etrafında terör, kaos ve karkaşa hakim olurken bir çok ülke filii olarak parçalara ayrıldı. Merhum Erbakan Hocamızın söylemiş olduğu böl-parçala-kolay lokma haline getir ve sonra yut politikasını hayata geçirdiler” şeklinde konuştu.

İKİNCİ HABER: SAADET PARTİSİ BAĞCILAR’I BÖYLE DOLDURDU.. İŞTE O HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ 

 UYARIYORUZ… Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber  fotoğraflar ve videolar izinsiz kullanılamaz ve yayımlanamaz.

Aksi durumlarda haberlerimizi kopyala yapıştır şekilde, basit düzeltmeler yaparak kendi yayınlarında kullanan sözde gazeteciyim diye geçinen art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımızı kullanacağımızı beyan ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
Share
3289 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ