logo

Saadet Partisi Bağcılar’da 6. Olağan Kongre heyecanı

 

Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ni gerçekleştiriyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun’da katılacağı kongre öncesi Gazete Bağcılar’a konuşan ve yeniden aday olan Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Şakir Şahin “Bağcılar İstanbul’un en önemli ilçelerinden biridir.

Biz Saadet Partisi olarak bu kongreyi önemsiyoruz, her kongre heyecan demektir, eksiklikleri gidermek demektir, kadroyu güçlendirmek demektir, biz Bağcılar’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz, hedefimiz iktidar yürüşüyüşüdür. Bağcılar halkına değer veren, onları dinleyen, onların taleplerini dikkate alan, hizmeti esas alan bir anlayışla halkımızın karşısında olacağız” dedi.

Bağcılar’da başarılı çalışmalar imza atan ve isminden sık sık söz ettiren Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi’ni gerçekleştiriyor.   Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun’da katılacağı kongre öncesi Gazete Bağcılar’a konuşan ve tekrar aday olan Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Şakir Şahin “Bağcılar İstanbul’un en önemli ilçelerinden biridir.

KONGREYİ ÖNEMSİYORUZ

Biz Saadet Partisi olarak bu kongreyi önemsiyoruz, her kongre heyecan demeketir, eksiklikleri gidermek demektir, kadroyu güçlendirmek demektir, biz Bağcılar’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz, hedefimiz iktidar yürüşüyüşüdür. Bağcılar halkına değer veren, onları dinleyen, onların taleplerini dikkate alan, hizmeti esas alan bir anlayışla halkımızın karşısında olacağız” dedi. Cumartesi günü saat 19:30’da Halk Sarayı’nda gerçekleşecek kongre öncesi Gazete Bağcılar’ın sorularını yanıtlayan yeniden aday olan Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Şakir Şahin şöyle konuştu: Bağcılar 81 vilayetten ve hatta yabancı ülkelerden 1 milyona yakın insanın yaşadığı bir ilçedir.

BAĞCILAR’IN GELECEĞİ

Bağcıların geleceğini düşünmek zorundayız. Bu şehrin çekilmeyen trafiği, gençliğin içinde bulunmuş olduğu gayri ahlaki durum,Kentsel dönüşüm adı altında yapılan yüksek ve mega yapılaşma, Mahallelerimizde yetersiz kalan okulu sayıları, çocuklara tahsis edilemeyen oyun alanları, Altyapı sorunları Ve daha bir çok problem bizleri düşündürüyor. Dolayısıyla bizler Bağcıların sahipleri olarak gelecek ilk seçimlerde Bağcılara Tekrar milli görüş anlayışını hakim kılacak bir kadroyu bu kongrede inşallah oluşturmuş olacağız. Önümüzdeki dönem için kongreden sonra bir takım komisyonlar kurarak Bağcılar’ın imar problemlerini, çevre problemlerini ve diğer alanlardaki tüm sorunları masaya yatıracak, bunun üzerine kafa yoracak ve projeler üretecek bir kadroyu bu kongrede inşallah oluşturacağız. Yeni dönemde girmedik esnaf çalmadık kapı bırakmayacağız.

GÜÇLÜ KADAROYLA GELİYORUZ

Halkımızın iyi ki varsınız diyeceği bir kadroyla inşallah ilk yapılacak seçimlerde Bağcılar halkına değer veren, onları dinleyen, onların taleplerini dikkate alan, yandaşa hizmet değil,Bağcılar halkına hizmeti esas alan bir anlayışla Halkımızın karşısında olacağız.O yüzden bu kongreyi Bağcılar için çok önemli görüyoruz. inşallah kongremize Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu bey de katılacaklar. Tüm bağcılar halkını bu kongreye davet ediyoruz. Kongrede geleceğe ait hedeflerimizi bizzat bizden dinlemelerini sayın Genel başkanımızı bizzat dinlemelerini arzu ediyoruz. Bu vesile ile sizlerin de aracılığı ile tüm Bağcılar halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” dedi. GAZETE BAĞCILAR- AŞKIN ÇELİKTÜRK

KONGRE CANLI YAYINLA GAZETE BAĞCILAR’IN FACEBOOK SAYFASINDA https://www.facebook.com/bagcilargazete/

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
Share
6410 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ