logo

AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Tüysüz, Filistin için düzenlenen kermesi ziyaret etti

Filistin’in özgürlüğüne kavuşması, yaralıların sarılması ve gıda ve barınma yardımı ve desteği için Bağcılar İmam Hatip Okulları Mezun ve Mensupları Derneği (BAGİMDER) ve  İnsani Yardım Vakfı (İHH) ortaklaşa Filistin’e destek kermesi düzenledi.  Kermesin son gününde AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz de standları ziyaret edenler arasındaydı.

7 Ekim’de başlayan İsrail’in Filistin toprağı olan Gazze’ye karşı başlattığı saldırı tüm şiddetiyle sürüyor. Bir aydan fazla bir zamandır süren çatışmalarda 9 bini çocuk ve kadın  olmak üzere hayatlarını kaybeden toplam Filistinli sayısı 12 bini geçti.

 

Filistin halkına destek vermek amacıyla düzenlenen kermesin geliri Filistin halkına bağışlandı. Kermeste BAGİMDER VE İHH gönülüsü kadınlar tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler ve yöresel yemekler sergilendi.  Vatandaşlar Filistin yararına düzenlenen kermese yoğun ilgi gösterdi.

Konuyla ilgili Gazete Bağcılar’a bir açıklama yapan AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz “Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, “Filistin’de yaşanan zulüm ve insanlık dışı uygulamaların son bulmasını temenni ediyoruz. Bu kermesin Filistin’deki kardeşlerimize bir nebze olsun katkı sağlamasını diliyorum. Emeği geçen ve burada satış yapıp hayırlara vesile olan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. Gazete Bağcılar 

Etiketler: » »
Share
1176 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ