logo

Odak Parfümeri Bağcılar Şubesi 25. yaşını kutluyor..

Odak Parfümeri Mağazaları Bağcılar Şubesi yeni yılı özel indirimler ve özel bir resepsiyon ile kutluyor. Kuruluşunun 25. yılını dolduran Odak Parfümeri , Bağcılar şubesinde indirimler , ikramlar ve aktivitelerle yeni yılı karşılıyor.. Eskişehir’de kurulan ve tüm Türkiye’de hızla büyüyen Odak Parfümeri Mağazaları , 26 Aralık Cumartesi günü mağaza içinde yapılacak resepsiyona müşterilerini bekliyor.

Dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biri olarak yola çıkan Odak Parfümeri Mağzaları  Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışı ile renkli eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor.

  Odak Parfümeri Mağazaları’nın geçmişi çok büyük

Eskişehir’in giderek artan genç nüfusu karşısında işini kozmetik alanına kaydıran şirket, ilk kozmetik mağazasını 1991’de Eskişehir Hamamyolu mevkiinde Odak Parfümeri olarak faaliyete geçirdi. 2000 yılında ikinci kozmetik mağazası olan Eskişehir Taşbaşı şubesini açan Odak, daha sonraki yıllarda da farklı mağazalar açarak bir zincire dönüştü.

Odak Parfümeri Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bandırma, ‘Her Adımda Bir Odak’ sloganıyla Eskişehir’de dokuz şubeye ulaştıklarını, güçlü bir yerel marka olduktan sonra 2005 yılından itibaren de Türkiye geneline yayılmaya başladıklarını söylüyor.  Kişisel bakım sektörünün çok çeşitli ürünlerinin satıldığı bir mağaza konseptine sahip olduklarını ifade eden Bandırma, cilt bakımı, makyaj, saç boyası, parfüm grubu, şampuan gibi ürünlerin önemli markalarını sattıklarını belirtiyor.

Etiketler: » » » »
Share
13368 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ